Wow… Vil lige starte ud med at påpege, at, da jeg skrev denne blog, har modtaget 100 comments på de i alt 61 blogs jeg har skrevet, alt i mens jeg har haft dette kommentarsystem… Wuhu! ^^, Tak til alle jer dejlige mennesker, som har kommenteret mine blogs. Det er jeg virkelig beæret over, for jeg ved, at jeg ikke selv er den bedste til selv at kommentere andres blogs, fordi jeg simpelthen er for doven XD Men det vil jeg selv blive bedre til :D For jeg læser jo efterhånden en del blogs, så det er ikke svære end jeg bare lige skal skrive de par tanker ned som jeg lige gør mig når jeg læser blogsne :D Det må blive mit nye nytårsforsæt… Men som sagt… Tak til alle jer som har kommenteret mine blogs ^^” Det er sjovt at se hvad tanker i gør jer når i læser mine blogs, og se om i er enige eller uenige i mine holdninger… Fedt man! I er fantastiske…

Nå ja… Så til noget lidt mere ærgeligt… Jeg er ved at brække mig over at folk nu bruger deres blogs til “hemmeligt” at disse hinanden. Dette er ikke rettet til nogen speciel person, så jeg skriver derfor ingen navn i min blog… Dette er meget mere generelt… Men pointen er den, at selv om man ikke nævner navne, ved man jo godt hvem der er snak om i bloggen… Hvorfor er det at man ikke henvender sig til personen som man har et udestående med i stedet for at skrive side op og side ned om denne “ukendte” person (Som alle jo ved hvem er)?… Jeg syntes det er skuffende… Endnu engang er ærligheden bare fuldstændig forsvundet fra os mennesker… “/

En anden ting der irritere mig grænseløst er folks overdrevet opfattelse af copyright… Man har ikke copyright på en random idé, hvis man ikke har købt copyright på den. Man har heller ikke copyright på et navn hvis man ikke har købt det folkens? Alle i denne verden kunne jo kalde sig Microcut hvis det var det de havde lyst til… Jeg ville ikke kunde gøre en skid ved det, hvis der dukkede en “microcut2.dk” op XD Vel?… Mmm… Ja hvad får mig til at tænke over det her… Ja det er pga. den konflikt/blogindlæg fra den 3 januar på Fuglesang og Gwaliors blogindlæg for fra den 2 januar… Fuld respekt for andres holdninger… Men jeg syntes der bliver hængt for meget i den der idé om at man ejer noget ^^”

Well… I dag har jeg været på arbejde fra klokken 10:00 til klokken 17:15 ^^” det var bare helt vildt hårdt! Hvorfor? Jo… Fordi vores udsalg startede i Føtex i dag XD Damn… Det var galt… Folk gik heeeelt amok.. Alt lignede bare lort da kunderne havde forladt butikken… Men ja… Sådan er udsalg jo :D det var jo også bare fedt at der var en masse at lave… Men også trættende… Men det er som sådan jo nok sundt nok ^^” Fik da ihvertfald rendt efter nogen soveposer på lageret… Men det er altså også bare vanvittigt at vi har soveposer der normalt koster 1000 kr på tilbud til 150 O_O det beviser bare at den slags crap (Lige som alt muligt andet) er total overvuderet i pris! XD

Mmm… Har forresten noget spændene at fortælle om Ö i morgen skal jeg starte på køreskole :D wuhu! Skal til min første undervisning i morgen… Håber jeg kommer til at fatte noget Ö vil gøre ALT for at komme til at lære det her. Vil igennem på første forsøg… Har ikke råd til andet -.-” doh…

Well… Vil smutte.. for skal se 21 Søndag på DR1.. der er noget meget interressant… ^^,

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.