Jeg har bare den værste hovedpine længe Ö Hele mit kranie føles tungere end jeg ved ikke hvad. Jeg føler bare næsten ikke at jeg kan holde mine øjne åbne pga. smerten… Og jeg har endda drukket mere vand end jeg plejer… Tror virkelig at det er fordi jeg har droppet at æde alt det sukker som jeg plejer, for det er de sidste to dage at det har været så forfærdelig ulideligt. Men mest i dag… Jeg har det som om jeg har slået hovedet ind i en mur 32 gange… -.-” Av, av… Men prøver lige at bælre noget mere vand… for det må være fordi jeg skal have udskilt alle de giftstoffer i min krop som sukkeren har efterladt.. Tager sku nok bare flere uger med alt det møg jeg plejer at proppe i mig XD

Nå… Pga. min hovedpine vil jeg gøre min blog kort i dag. Jeg har som sædvanlig været i skole. Jeg har sørget for at spise frugt i løbet af hele dagen + spise morgenmad, frokost, og aftensmad. Det er virkelig fremskridt allerede :D Nu må jeg virkelig bare prøve at kunne holde det. Mmm… Andre højdepunkter kunne være at Mia Malene har bedømt min side :D Du kan se bedømmelsen Hér… Jer som læser den, kan nok se at der er meget at tage fat i, men det glæder mig kun at jeg har fået så konstruktiv kritik (har også fået ros wuhu!), og jeg glæder mig kun til at gå igang med arbejdet på siden, men som sagt har jeg hovedepine, så jeg magter det desværre ikke i dag…
Internet mæssigt har jeg kun et rigtig stort højdepunkt mere, og det er at mit og Butterflys ene projekt ca. er oppe og køre :D Det hedder “SS and the City”, og jeg syntes lige at i skal tage et smut forbi, ved at klikke Hér. Jeg vil ikke sige så meget mere om det, for i kan læse mere inde på siden om det, og det er da dumt at lave unødvendigt ekstra arbejde (Dovenskaben/hovedpinen sejre XD lol)

I dag var jeg så til teori for første gang! :D Yay man! Det var slet ikke så slemt som folk har prædiket om? Ô_o Jeg syntes faktisk at det var ret så hyggeligt, og da også spændene nok at høre om motorens opbygning og sådan? ^^” Well.. jeg må være mærkelig… Men det er total feleren… en af dem jeg går til kørekort med er ved at uddanne sig som mekaniker, så han ved bare alt muligt som vi andre ingenting aner om… Nå ja… det skal lige siges at vi er 4 på holdet… Jeg er ene pige ^^” Jeg skal sku vise menneskeheden at det er en skrøne at kvinder er dårligere til at køre bil (selv om mange rent faktisk ER meget dårlige til det)… Men okay… Som min tutor har sagt til mig ,,Ja, Simone… Du er jo sådan en rigtig drengerøv…” XD haha… Det er jeg ikke… Men lad ham nu bare tro det ^^”

Nå… Det var det der skulle siges for i dag… Desværre kan jeg ikke proppe nogle billeder ind, som Mia Malene forslog… for jeg har simpelthen ingen som ville give nogen mening at proppe ind ^^, Bye.. Tror jeg vil i seng…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.