X-Factor er såe pinligt -.-” Jeg fatter ikke hvordan folk, som er så forfærdelige til, at synge, kan tro at de rent faktisk kan synge… Seriøst… Omverden har været ond i mod dem, hvorfor har de ikke fået det afvide af nogen af deres venner, eller familie inden de kommer ind til det crap?! Jeg FATTER DET IKKE! Hvor er ærligheden blevet af? Prøv lige at se hvor trodsige folk bliver når de rent faktisk får tingene afvide som de er! XD damn! Hvorfor kan folk ikke bare være ærlige, og hvorfor kan folk ikke bare acceptere det som det er?! Dammit… Haha… JA jeg brokker mig igen! Men… Jeg hader virkelig dansk tv! og alle andre landes tv for den sags skyld.. Hader virkelig tv shows… Lortet går jo bare ud på at ydmyge nogen… Damn… Og jeg tror virkelig ikke på at der rent faktisk kom en fulderrik ind.. Det må simpelthen være fake… X-FACTOR ER DET RENE FUP! Crappy, crap, crap…

Okay… Snak om noget andet Simone… Well… Jeg har været på arbejde siden klokken 10 i morges, og til klokken 16… Det var sku ikke så hårdt. Faktisk ret så tilpas i dag. Skal først på arbejde i overmorgen igen. Kan ikke i dette sekund lige huske fra hvornår til hvornår. Så… Ej virkelig… Lige nu er jeg irriteret… Ser sjældent fjernsyn… Men det har jeg fundet ud af at der er en grund til nu… Bliver så sur på de skide tv programmer… ej damn… Hvorfor syntes hele verden at det er nice at se en eller anden idiot stå og ydmyge sig selv -.-” mmm…

Nå ja… Nu faldte jeg så tilbage i den samme køre igen.. XD Doh… Men jeg har ikke rigtig noget at snakke om. Nu vil jeg finde ud af om der er noget at se i fjernsynet (Ikke et program… En film!!)… Ellers må jeg se en film på commen. Men jeg ville nu helst at Tobakka og jeg endelig kunne få hygget lidt sammen, og det er altså sjovest at se film på fjernsynet i stedet for… Nå ja.. Som i nok har fattet, er Tobakka her :D det er hygge… Vi har også gæster… Men det er ligemeget, for Tobakka og jeg sidder alligevel og stener nede i den lille stue/ungdomsstuen… Wuhu… ^^” Hæhæ…

Forresten har Mia Malene lovet at bedømme Microcut :D Jeg glæder mig til at se hvad jeg kan gøre bedre, for jeg trænger virkelig til et fingerprej XD Hæhæ… Står nemlig lidt stille med det hele. Håber da også der er noget ved siden som jeg kan bevare, fordi det er godt nok ^^” *at krydse fingre for at den bliver ultra konstruktiv*…

Nå ja nu ved vi hvad vi skal se klokken 22… Vi skal se The Company of Wolves… Ja… Nu får vi at se hvad det er for noget, og vi får at se om det er en god gyser ^^” Jaja… Men jeg vil smutte.. for jeg har intet at snakke om XD haha

En hurtig indskudt sætning… Jeg elsker mine nye natbukser XD haha lol! Syntes bare lige at jeg ville fortælle at jeg købte nogle natbukser til 50 kr i Føtex i dag.. og jeg ELSKER dem! De er mega niice at have på! Så skynd jer i Føtex og køb nogle Flonel natbukser, inden jeg køber dem alle sammen XD overvejer seriøst at gå ind og købe et par i hver farve (3 par)… XD damn…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.