Hvor er det skræmmende… Jeg gider virkelig ikke blive 18! Jeg kæmper med næb og klør, imod det, alle ser frem til. Men virkelig… Jeg kan ikke se frem til at man pludselig skal være “voksen”. Jeg kan slet ikke forstille mig at skulle bombes med mere ansvar… Jeg vil bare gerne have at det bliver som det er… Bare lidt længere “/ … Syntes bare jeg bliver bombederet med alle mulige ting man nu selv skal… Det at blive 18 år lyder kun til at have ulemper. Kan kun se én fordel, og det er kørekortet. Alt andet er negativt. Man får intet godt ud af at blive 18, kun flere regninger, og mange flere ting man selv skal klare. Jeg ender med at være fed (er allerede klaret), flad (efter kørekortet), og færdig inden jeg når at se mig om…

Brok, brok, brok… Ja det stopper ikke dér… For jeg har også lige fundet ud af at jeg går glip af noget som faktisk var meget vigtigt for mig… Den 16 januar holder Selma hendes 18 års… Men… Jeg kan ikke komme med :'( for jeg skal passe huset her hjemme, da mine forældre er på skiferie… Hvor uheldigt kan det være?! Jeg savner hende så sindssygt meget, og så kan jeg ikke engang komme til hendes fødelsdag!!!! :'( Ej… Gider slet ikke at skrive om det, for jeg bliver bare i mega dårligt humør over det… Havde faktisk glædet mig… buhu…

Well… Jeg har stadig hovedpine, og jeg er mega snottet… Jeg bliver faktisk snart kvalt i mit eget snot… ellers så springer mit kranie i luften pga. trygget -.-” Damn… Jeg er blevet i dårlig humør over kombinationen af ondt i hovedet, og alt det andet.. så jeg smutter…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.