Hvad sker der for at mit hovede snurrer og snurrer? Jeg har det bare stadig elendigt, men nu syntes jeg at jeg måtte skrive en blog. jeg har jo så bare ikke så meget at snakke om, udover at jeg stadig er syg, og har været syg med influenza siden onsdag. Det meste er gået over nu, nu er jeg kun svimmel, snottet, og har ondt i halsen. Tror jeg havde feber tidligere i dag, for der havde jeg det virkelig elendigt… Men som sagt… Har det bedre nu… Men uanset hvad er jeg nød til at tage til teori klokken 19:00 i aften. Jeg orker ikke rigtig, men det er jeg jo nød til. Og jeg syntes jo egentlig også at det er spændene nok… Så det handler nok bare om lige at komme derhen, og så er det vel det…

Angående min hjemmeside, og alt muligt andet, har jeg faktisk slet ikke fået lavet noget… Mmm… I dag har jeg gloet lidt på “Friends”… Og well… Mikkel fik tideligt fri, så han har været hjemme ved mig :D Damn,… Mit hoved snurrer rundt… Jeg er virkelig svimmel… Well.. Det må betyde: ikke mere fra mig i dag, eller besvimer jeg XD haha… Ses people… Kryds fingre for mig, for jeg vil meget gerne være rask i morgen…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.