Så fik jeg sat et gratis kodet php include layout, lagt ud på siden, som netop du kan downloade og anvende på din side! Jeg er netop nu igang med at lave 2 layouts mere, og der kommer forhåbentligt jævnt flere i løbet af året. Det du nu kan anvende kan du finde Hér. Jeg håber i kan bruge det til noget, og får glæde over det. I er alle velkomne til at ønske om et “tema” der skal være på de kommende layout… Men det er op til jer selv ^^” … Har også tænkt mig at lave nogle iframe layouts til jer :D Wuhu.. Jeg er vel nok en fantastisk webmaster? O_o Eller… jaja…

Mmm… Well… Jeg var til teori i går :D det var helt sjovt… Også selv om, at jeg havde det helt sindssygt dårligt -.-” Men jeg er helt vild med det kørekort fis :D Glæder mig også bare fuldstændigt sindssygt til torsdag! Torsdag kl. 15:00 skal jeg i kravlegården og køre :D (Det vil sige at man køre rundt på en lukket plads, og skal øve slalum og sådan noget)…Nøøj :D ihh… Det bliver sjovt. Så skal jeg have øvet mig på koblingspunktet. Og damn. Det bliver første gang jeg skal ud og køre med en kørelære! ^^” Hehe… Det kan aaaldrig gå godt XD haha… Godt det er en lukket plads jeg skal ud og køre på…

Well… Her til aften har jeg færdig gjort mine fødesldags invitationer, så nu skal de bare sendes rundt, og deles ud :D Håber der bliver mange der kan komme! Ellers så smadre jeg dem >.<” haha lol.. Men ja… Jeg har i forvejen spredt rygtet om festen, så folk har krydset i kalenderen… Lala… De fleste kan jeg heldigvis dele ud i skolen. Men ikke alle…

Nu vil jeg smutte igen… Forresten! Jeg skal i skole i morgen! :D jeg er nemlig ved at være rask :D men det bliver hårdt i morgen, for jeg skal på abrjede bagefter. Og nu har jeg jo ikke lavet noget i en uge, for jeg har været syg ^^” men ja.. det er ikke så slemt nu… men jeg er stadig svimmel af og til, og har hovedpine… men nu er jeg nød til at komme afsted igen… nå ja.. Har meget at ordne.. ses….

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.