Her i dag har jeg nogenlunde fået lavet et nyt layout. Det er meget inspireret af det layout jeg i forvejen har, blot en hel del lysere, og mere sommeragtigt. Jeg fik idéen på vej i skole i dag, da jeg hørte sangen “Loves me not”. Jeg går stadig lidt og overvejer om jeg skal sætte layotet op. Det er ikke vildt flot eller noget, men det er bare ikke lige så tungt som “What are you thinking, Saga” layoutet. Hmm… Det er ikke nemt hva? ^^” Ej. Men jeg har bare ikke engang haft dette layout oppe i en måned. Og… Det nye er ikke meg Saga, for at skabe lidt afveksling, men jeg jeg vil jo gerne have Saga på layoutet! Haha! Lol… Ej ;D De to personer der er på det nye layout er smukke :D (Måske nogen der allerede har gættet, hvem det er med?) Jeg skal lige have ordnet den sidste smule kodning, og så tror jeg at jeg spørger Mia Malene, og Sarah til råds om hvad de syntes. Det kan jo nemlig også være at det nye layout bare er endnu mere belastende at glo på, end det jeg allerede har oppe?

Jeg er hjemme i Mikkels nye lejlighed. Her er bare super lækkert. Vi har egentlig haft en god dag. Vi har haft en del problemer her på det sidste “/ Ikke noget ovre i den vildt seriøse ende. Vi har bare ikke været så glade sammen som vi plejer. Det har virkelig været forfærdeligt at måtte erkende. Men vi har aftalt at kæmpe for det, og selv om vi lige havde en kort nedtur her til aften, har vi fået det hyggeligt igen. Mikkel er lige ude i køkkenet og ordne noget imens jeg skriver blog. Før det så vi film. Vi så en film som hedder “Shrooms”. Jeg elskede slutningen, selv om jeg havde forudset den ^^” Jeg har virkelig set for mange gysere. Det nytter jo ikke noget når man pludselig kan gennemskue hver eneste gyser X’D doh…

Vi fik forresten rigtig god mad her til aften :D Bøffer med oven kartofler og bearnaisesause (Staves? O_o ). Mmm.. Her er dejligt i Mikkels lejlighed. Jeg håber måske det hjælper nu hvor der kommer ro på det hele. Nå… Ikke mere om det… Vi skal også snart til at se en film mere, så jeg vil snart til at slutte. Den anden film ved jeg ikke hvad er for en XD Det er bare en eller anden randomness som vi fik med for 10 kr. ^^”

Hov forresten, jeg var ude for et sandt mirakel i dag Ö Jeg var tideligt oppe og i god tid i morges… men så kunne jeg ikke finde min nøgle, og så gik der mega stress i den, og så havde jeg kun 3 minutter til at gå ½ km med fuld oppakning X’D … Nå pointen er at jeg så skyndte mig, og i det jeg kom op i nærheden af vejen som bussen køre på, kørte den direkte forbi mig Ö !! Jeg så, så opgivende efter bussen som pludselig bremser. Jeg løber så hen til bussen… Og så kom miraklet… Han havde set mig!! Set mig på den skide sidevej, og stoppede faktisk bussen Ö !! Hvad sker der? Han var en mega sød busmand X’D det sker da ellers aldrig gør det?! Ihvertfald sjældent… men pga. det, kom jeg faktisk i skole til tiden. Wow… Gud var ikke ond XD haha…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.