Først vil jeg gerne påpege at min fødselsdag gik særdeles godt :D Virkelig. Det var så fedt, og så hyggeligt. Og heldigvis er der nogen som har været gode til at tage billeder ind, så jeg har langt en masse billeder ud i min Portfolio. Du kan evt. se billederne ved at klikke Hér. Ja. Vi er meget festlige ^^” Dem der forkommer flest billeder af, er mig, Sarah E, Sarah K, Marie (mox/anomox), og Tiller. :D Cause we are the gaang! Maha… Og så er der et par stykker af mig og Tjubak :D Vi havde lige et “pose” flip for sjov ^^” hahaha! Ej virkelig. Det var en genial fest. Der skete nogle fucked ting, som der altid gør til sådan nogle fester – men ikke noget seriøst…

Well… Jeg har ikke lavet så meget i dag, for jeg har været så super træt! Jeg kommer heller ikke til at lave så meget andet end se Barneby, som jeg ser lige nu :D Har set den før. Hov ja… Også derfra bloggen har fået sin overskrift i dag. Ja… Altså det kommer fra en scene hvor Troy køre fuldstændigt sindssygt, og Barneby så siger det ^^, Maha… Hjernevaskelse.. Nå… jeg vil smutte nu! ;D ses!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.