Så er jeg hjemme fra Frankrig. Jeg har en masse og fortælle. Heldigvis glemmer jeg nok ikke noget, for jeg har blogget i løbet af dagene :D (hvilken en hvis anden har glemt) haha XD Ej… Mikkel havde lovet at blogge, og det har han ikke fået gjort. Så er det godt at jeg har en kæmpe opgørelse for hvad jeg har lavet i skiferien.

Alle jer der har tilmeldt sig min Twilight konkurrence… Jeg vil snart lige få sat jeres deltagelses plakater osv. ind…

Lørdag d. 14/02-09:
Jeg er lige nu på skiferie med skolen, så egentlig er dette ikke online. Sådan rent teknisk set. Det er noget som jeg vil smide ud i min først kommende blog, som jeg skriver når jeg er hjemme. Okay. Planen var at jeg ville skrive et par linjer om hver dag jeg var her nede, men har jeg simpelthen ikke fået gjort, for det er faktisk mandag da jeg skriver dette ^^” gome… Well… Derfor fortæller jeg lige kort om lørdag og søndag. Eller så kort som jeg nu overhovedet kan. Lørdag ankom vi klokken 10 eller 11, og så kunne vi simpelthen ikke finde det hotel vi skulle bo på Ö vi spurgte alle mulige, og de sagde at hotellet ikke eksisterede o_O Meep… Der var så en masse rod med det, og vi fandt så ud af at vi godt nok skulle bo på et andet hotel, men jeg ved ikke lige hvorfor vi havde fået afvide af Best travel, at hotellet ville hedde noget andet. Det var bare herre forvirrende. Nå… Det viste sig så at vi ikke kunne få vores værelser før klokken halv 5, og at de liftkort der var lavet til os var forkerte -.-” Ja super start. Haha. Ej, vi ventede så,og damn hvor jeg dog bare frøs :/ Det var virkelig koldt at stå udenfor og glo i – 7 grader. Nå, men så blev liftkortene endelig færdige, og vi klædte så om, og kunne så komme ned og leje ski. Det gik smertefrit :D Og.. Så var det ellers op på bakkerne.
Allerede den første dag, tågede Mox og jeg rundt på sorte pister. Det kan godt være at de er meget stejlere her i Frankrig, men teknisk set, er de faktisk meget nemmere da der ingen is er på dem. Ihvertfald ikke på samme måde som der er i Norge. Men det er jo så også helt overdrevet så isset de pister kan være i Norge ^^”…
Vi fik så vores værelser halv 5. Der var vi også dybfrossen, for der var – 14 grader på bjerget, og Mox og jeg havde ikke kunne få al vores skitøj på. Så… Det var ret besværligt. Nå men som sagt fik vi så vores værelse. Det har været meningen at Mox og jeg skulle have værelse sammen, fordi der ikke er nogen som har meldt sig ind på vores værelse ^^” Tror det var fordi der ikke rigtig var nogen som kendte os. Men okay. Stort set alle der er med er 3.g’er, og jeg er endda den eneste Hf’er. Men sshhh… Det siger vi ikke til nogen, for så bliver der bare afholdt hekseafbrænding *Scenarie af en flok vilde gymnasieelever der brænder hf’eren* X_x Damn… Haha… Men ja til pointen. Der kom så en 3.g’er som sover hos os nu, da der ikke var plads på det værelse hendes veninder var på. Hun er rigtig sød, men hun spiser inde hos veninderne, og er faktisk stort set aldrig her i værelset.
Yes… Videre om lørdag. Om aften så Mox og jeg en film. Det var hyggeligt. Vi var så kvæstet at vi faldt i søvn klokken 21:30 – 22:00 Ö vi havde det bare begge som om klokken var 2 om natten man. Tror det var pga. vi begge har sovet lidt ujævnt i bussen her hen ^^”

Søndag d. 15/02-09:
Søndag var vi på ski klokken 10 :D Det var super nice. Igen kørte vi sorte. Vi var helt på toppen i dag, fordi der var så super godt vejr i dag ^^, Solen den skinnede bare helt sindssygt. Det var altså bare karma. Mmm… Vi mødte nogle franskmænd på pisten i dag ^^” De har bare stalked os den halve dag. Det var da faktisk meget hyggeligt. Men må indrømme at jeg ikke kan huske hvad de hed ^^” Hihi. Nå ja, men de var sku meget flinke. Ej jeg ved ikke hvad jeg skal fortælle om at stå på ski – det er mega fedt, men et svært emne at sidde og fortælle om, for det er noget man selv skal opleve! :D
Hey forresten… Gondolerne (de dimser som køre en til toppen af pisten) er sådan nogle hvor man står op i, og man kan være omkring 20 mennesker i sådan en, hvis man står meget tæt… Well… I dag var der mega lang kø til den, og når folk så skulle med den, blev vi proppet så tæt ind i den at man ikke kunne bevæge sig en tomme, og gæt engang; jeg var i midten af det hele -.-” Damn… Den gyngede helt vildt fordi vi var så mange mennesker der inde, så jeg fik det bare helt sindssygt dårligt! Sådan virkelig! Troede jeg skulle kaste op ud over fyren foran mig O_O ad… Ja nu er jeg kommet til at skrive “idag” hele vejen igennem, men det var også i går alt dét der skete, for i dag er det sådan staadig mandag. Ubs. Mmm…
Men søndag aften skulle vi så i byen :D Vi skulle ud og pubcrowle og det var bare mega nice man! Vi blev bare så sindssygt fulde ^^” Og damn hvor er her mange desperate englændere her… Ja og franskmænd for den sags skyld. Man kunne næsten ikke være i fred -.-” De blev bare ved med at ville ligge an på en… Annoying… Ej der var da også nogle søde mennesker. Vi mødte nogle rigtig søde englændere. Den ene hed Dine. Ham snakkede jeg rigtig godt med. Jeg har fundet ud af at ens engelsk bare bliver så meget bedre når man ikke har andre muligheder. Han var jo som sagt fra england, og kunne kun snakke engelsk. Han siger jeg snakker mega godt engelsk. Det kan være han bare siger det for at være sød, men jeg tror egentlig at jeg er ok, for jeg har ikke haft nogle problemer med at forstå ham, og omvendt. Cool. Nå ja, men ham snakkede jeg en del med i går. Han arbejder her de næste 5 mdr, og han kender en masse til stedet, så han har forklaret en masse gode steder her oppe som man kan køre på ski ;D… Well… Så spændene er han heller ikke. Men han er flink ^^,… Hov ja… Vi var først hjemme klokken 6-7 i morges X’D

Mandag d. 16/02-09:
Så kan jeg sige i dag, for i dag, da jeg skriver denne lille blog tingest er det faktisk mandag! Wow! :D I morges snakkede jeg lige kort med Dine da jeg var nede for at trække noget frisk luft. En af hans venner havde prøvet at kysse mig, og så havde jeg jo selvfølgelig sagt nej fordi jeg havde Mikkel, og så var ham vennen blevet emo og skredet hjem ^^” Ej seriøst. Han må da lige stramme sig lidt an. Selvfølgelig ville jeg da ikke kysse klovnen, når jeg har noget meget bedre der hjemme :D haha! Nå ja, men det fortalte Dine jo så, og så grinede vi lidt over det ^^, … Ellers har jeg bare lige været ude og handle i dag, fordi vi manglede pasta, vand, og juice. Det var forvirrende når man ikke fatter hvad kassedamen siger Ö yirks.. Men ja.. Det gik :D haha…
Faktisk har jeg ikke været ude og stå på ski idag, hvilket jeg er meget træt af. Men det har jeg simpelthen ikke kunne da jeg har været bagstiv helt ind til klokken 17 eller sådan noget. Damn. Hvis vi skal mere i byen her nede, så skal jeg slet ikke være ret fuld, for jeg vil altså hellere ud og stå på ski. Men jeg tror nu alligevel at det var meget fint med en pause i dag, for mine lår smerter bare X’D haha! Og mit knæ er desværre også begyndt at opføre sig lidt dumt -.-” Nogengange knækker det bare sammen. Det har heldigvis endnu ikke været nok til at jeg er væltet, men hvis jeg ikke passer på, kan det gå helt galt, tror jeg “/… Ja jeg har ikke så meget at sige om i dag. Den har været chilleren. Og nu tror jeg at jeg vil lave lidt mad… Klokken er nemlig 19:09… Og Mox sover branderten ud XD hahaha! Stakkel. Jeg har det heldigvis slet ikke dårligt. Har jeg meget sjældent..

Tirsdag d. 17/02-09:
Klokken er nu 19:54 tirsdag aften. Mox og jeg har stået på ski hele dagen, og endte på en pukkelpist ved et uheld X’D Damn… Ingen af os væltede… men… i skulle have set mig. Jeg reddede meget “elegant” et styrt. Jeg var virkelig tæt på at vælte nede i bunden af bakken ^^” Og damn hvor så jeg dum ud – men hey, jeg væltede ikke :D Maha…
Det blæste en hel del i dag, så der var virkelig iset, fordi den løse sne blev blæst af pisterne “/ Men det var fint. Det var lige før at de blå (hvor mange køre) var sværrer end de sorte X’D haha! Mmja… Sådan er det…
Nå, her til aften har Mox og jeg gloet på Alice Nine musikvideoer :D Mmmm… Saaagaaa… Haha… Mox har tegnet en mega nice tegning af Saga. Den ligner virkelig godt, og jeg regner også med at smide den ind i en blog, så i lige kan få den at se. Hun er så galninge god til at tegne. Den ninja diller. (Spørg ikke hvor det kommer fra X’D I vil ikke vide det… Hahaha… Ej det var bare mig der i fuldskab skulle forklare udtrykket “snige diller” på engelsk… Og jeg tænkte ikke på “Sneaky diller”, nej, nej… Det første jeg tænker på er Ninja diller X_x ) Ja… i ville jo ikke vide det X’D det var jo det jeg sagde man. Haha.
Well… Lad os lige tage et emne skifte (PENIS!)… Mox og jeg har set Underworld og Underworld evelution her i dag, så nu har jeg mega lyst til at spille Creatures of the night X’D Og, og, oooooog jeg glæder mig til at se 3’eren når den engang kommer (har jeg da vidst nævnt før ^^”)… Ja jeg er lallet.
Hvad mon vi skal lave senere i aften? Måske… aftensmad? q; selv om jeg har ædt så meget chokolade og kage at jeg er ved at brække mig X’D amme nam… Og så skal vi… VÆRE NINJA DILLERE!!!!! yeeees… Jeg stopper nu. I må jo tro at vi er faldet og blevet hjerneskadet – hvilket minder mig om at jeg er ret stolt af at jeg ikke er væltet endnu (7,9, 13) og nej… Det kan ikke siges ofte nok >:]… Og Mox ligner en sindssyg, hardcore ting med sin Jackass hat på ^^, og jeg ligner en sød lille newbie med min lille hatteting på ^^” Wehu… SLUT!

Onsdag d. 18/02-09:
Så er det onsdag aften. I aften skal Mox og jeg til noget skandinavisk fest halløj O_o det bliver sikkert meget sjovt, men jeg syntes egentlig, at det er sjovest når der er mange kulture kogt sammen. Nu har jeg også vænnet mig til at snakke engelsk ^^” haha. Ej… Det bliver super fedt. Mox har desværre stadig hovedpine (Det fik hun i går efter at vi havde været ude at gå en tur “/ ).
I dag var vi tideligt ude på ski, og tideligt hjemme. Så har vi fået taget os en lur fordi Mox lige havde brug for det… Og jeg syntes egentlig også at det var meget rart lige at få sovet lidt. Og så har vi fået set Sweeny Todd i dag X’D Jamen dog, vi når da bare at se så mange film. Haha. Men ja, det er virkelig en genial film. Havde næsten helt glemt hvor genial den var Ö Og dem som siger at Johnny Depp ikke kan synge? De må have en skrue løs, for han er nemlig helt utrolig dygtig til det. Havde slet ikke forventet at han sang så godt, første gang jeg så den, kan jeg huske… Hmm… Men den unge der er med der i (Karrakterens navn er Toby, men jeg ved ikke hvad skuespilleren hedder i virkeligheden) synger altså også bare helt ualmindelig godt Ö …
Well… Tilbage til det med ski. Det stormede lidt på toppen til at starte med i dag Ö ja okay… Lidt er vidst ikke ordet. Det blæste virkelig meget. Det sneede ikke, men det fyede (Staves?) så meget at det nærmest var som når det sneede. Men det forsvandt heldigvis efter 1 times tid, og så var vejret faktisk rigtig fint. Men tror at mine støvler havde været fugtige i dag, for jeg begyndte virkelig at fryse mine tæer forholdsvis hurtigt, og de ville bare ikke blive varme igen! Er i klar over hvor svært det er at stå på ski, med istapper som tæer? ^^” Det gør nas.
Hov… Emneskifte! Mox tegnede en total genial tegning mere i går! Haha! Jeg var så flad af grin. Jeg har jo kort nævnt Dine (også kaldet Dino) som vi har mødt… Ja, ihvertfald har Mox tegnet en genial tegning af hvordan vi forstillede os at han så ud på ski. Ja det snakkede vi nemlig om i går, fordi han var så lille og gik i kæmpe skatertøj, så vi forstillede os egentlig at han var sådan en lille nuttet bolle der bare kom fyrende X’D haha! Men vi havde begge troet at han var snowboarder, men det var han så ikke. Der ser man bare. Jeg har forresten slet ikke snakket med ham i dag. Det var ærgelig, men vi har ikke rigtig nogen kontakt muligheder, andet end tilfældigt at møde hinanden igen, og det er stedet altså for stort til pludselig sker. Og ja, vi har mobiler, men det er altså dyrt. Men jeg havde faktisk givet ham et nummer. Jeg er bare kommet til at give ham mit gamle mobilnummer >,<” hahaha! Han må tro at jeg prøver at slippe af med ham. Stakkel da ^^” Vi møder ham da i hvertfald ikke i aften nu hvor vi kun er skandinavier som kommer til festen. Hvilket minder mig om at det allerede er om 45 minutter vi skal mødes (Dvs. 20:15), og så skal vi køre derhen (hvor det så end er). Nå jeg vil slutte nu. Jeg har simpelthen ikke mere at sige om i dag. Ush!

Torsdag d. 19/02-09:
“Sig at du vil klippes!!”… Yes… Det er en dårlig joke Mox og jeg har haft i et par dage nu. Det kommer fra den danske “gyser” (ja, der findes ikke danske gyserfilm X’D), Cecilie. Ja, og i denne film er der så på et tidspunkt hvor hovedpersonen bliver holdt nede af en mand i skoven, og denne mand mumler simpelthen sådan at Mox troede at han snakkede et fremmed sprog, og well… Jeg troede så at han sagde “Sig at du vil klippes” ^^” Ja i kan nok gætte jer til hvad han rent faktisk sagde X’D hahaha! Så fik i også lige den gode joke forklaret.
Well… I går var vi jo så i byen, som jeg jo nævnte, og det blev mega, total hygeligt. Vi var hjemme ved 3 tiden. Damn, vi var altså ret drunk. Her i morges kom Lasse så (En fra skolen, som Mox og jeg er begyndt at snakke en del med) og spurgte om vi ikke ville med på ski. Tror klokken var 9. Jeg var stadig mega, mega fuld, men vi tog så alligevel afsted på ski der X’D Shit, det var sindssygt lallet! Haha! Men okay, det skal også prøves. Vi startede ud med en rød pukkelpist. Det var et uheld. Men det var ikke så godt, for jeg fik mega, mega ondt i knæet af det. Men sådan går det jo. Knæet er heldigvis allerede i bedring.
Teknisk set var det vores sidste dag på ski i dag, medmindre at vi køber liftkort til i morgen. Det ved jeg ikke om vi gør. Måske. Tror jeg næsten at vi gør.
Mmm… Lige nu har jeg lige været i bad, og sidder med en fugtighedsgivende ansigtsmaske på. Lækkert. Lige det man har brug for efter sådan en kold dag Ö der var virkelig sindssygt koldt i dag, og det blæste bare helt vildt oppe på toppen. Men det overlever man jo ;D Mox den sox fik hovedpine i løbet af i dag, men jeg kan glæde mig over at jeg stadig ikke har fået nogen bivirkninger fra vores drikken ^^” Haha! I går snakkede vi om at vi ville gå ned til Smokey Joes (En bar som ligger lige under vores hotel O_o jeps… Under… haha)
klokken 21 eller sådan noget, og få os en øl eller sådan noget, og så måske senere tage hen til det diskotek vi har fri entré til. Men nu får vi at se om Mox stadig orker, jeg er ihvertfald helt frisk. Jeg går så sjældent i byen der hjemme, så jeg syntes det er rart lige at få lov at rase lidt ud, og så falde helt til ro når jeg kommer hjem igen. Hov ja forresten, så har jeg jo slet ikke set Dine, men jeg har fået afvide af Lasse (Som han har snakket med i forgårs) at han har ledt efter mig ^^” Det var da vældig sødt. Han havde virkelig lige så dårlig humor som Mox og jeg, og jeg ville virkelig ønske at han boede i DK, for så tror jeg virkelig at han ville være en lige så god ven som Rasmus (En fra min klasse, som bare er den sjoveste, og godeste ven i verden XD haha). Nå ja, men sådan går det jo sjældent, og jeg får ham sådan set aldrig nogensinde at se igen.
Jeg vil slutte nu, for jeg skal ud og vaske masken af mit ansigt. Ihh, så bliver min hud bare deeejlig blød. Forresten, det er faktisk en god ting at tage sådan en maske med når i er på skiferie, for kulden udtørrer huden, og jeg syntes seriøst at masken er mere effektiv en fugtighedscreame (bruger godt nok begge dele alligevel, da man jo ikke kan bruge masken hver evig eneste dag)… Men ihvertfald… SIG AT DU VIL KLIPPES!

Fredag d. 20/02-09:
Så bliver det sidste dag jeg blogger. I morgen hvor vi skal afsted får jeg nemlig ikke tid til det, og jeg har ikke mulighed for at gøre det i bussen, da computeren som jeg låner af Mox, ikke kan holde strøm når den ikke er sat til et strømkabel. Jeg vil lige ligge ud med at fortælle at der var strip på en af de diskoteker Mox og jeg har været på før, her i går. Damn der var mange der ville ind X’D det var faktisk fysisk umuligt at komme ind. Vi var der nemlig først omkring klokken 1, og de åbnede klokken 12. Nå, men vi var faktisk derinde (ikke fordi vi var så vildt interresseret i at se strippen, mere fordi det er det bedste diskotek i byen), og here is the kicker, ved i hvordan vi kom ind? Vi mødte da Dean (Før omtalt Dine, men det er bare fordi jeg ikke vidste hvordan man stavede hans navn, det ved jeg så nu)! Well, Dean arbejder jo på hotellet, og de har af en eller anden grund første ret til at komme ind, så vi kom forholdsvis nemt ind sammen med ham :D Det var nice. Men der var også bare sygt mange mennesker inde på baren Ö det var næsten sådan at man ikke kunne bevæge sig rundt. Hey hvad er chancen lige for at møde Dean klokken 1 om natten, foran det diskotek hvor jeg godt nok mødte ham? Seriøst, der var jo en halv million mennesker, og så pludselig høre jeg bare Mox’s stemme sige “Det er jo Dean!”. Det tog 100 år før jeg fik øje på ham fordi han er så lille X’D hahaha! Vi trådte så ud af den kø vi havde stået i (som ikke bevægede sig en tomme), og gik hen til Dean. Med det samme han fik øje på os kom han bare hen og krammede mig. Damn han var fuld. Det var helt vildt. Søde, lille, fulde Dean ^^” Nå… Ja… Jeg ville bare lige fastslå at det altså var et mirakel der hændte i går nat ^^”…
Nu til i dag. I dag var vi ikke på ski (vi havde kun bestilt til 6 dage). Vi har så i stedet stenet film med Dean, og da han så igen skred, set film alene. Derudover har vi ryddet en del op (her er jo faktisk næsten pænt igen), og pakket. Jeg regner med, at vi lige støvsuger når jeg er færdig med at skrive blog, og så lige tørrer overfladerne herinde af, og, og, og går ned med skraldet. Jeg ved bare ikke lige hvor skraldet skal være O_o Det finder vi vel ud af, for der må da være et eller andet container halløj. Nå ja, så vil jeg også gerne lige i bad. Når vi så endelig er færdige med alt det, tror jeg at vi går op til Lasse og dem, og varmer op med dem (Haha, og klokken er kun 16:00, og de er allerede igang). Karma. Men nu er det jo altså også sidste aften, så kan man da næsten ikke bearbrejde dem (staves? X_x).
Det bliver helt trist at skulle hjem “/ nu har Mox og jeg haft det så niiice ^^”… Men det bliver nok også meget rart at komme hjem og få lidt ro på den (citering af Mox som står bag mig: “Ude godt men hjemme bedst” … *Meget poetisk* O_o), jeg tænker også at min lever har bedst af at komme hjem og få ro på den X’D haha! Lalala… Jeg vil slutte nu. Men lige en kort opsumering. Vi starter ud hos Lasse og gutterne i aften. Dean har spurgt om han ikke må komme forbi klokken 12, og spurgt om vi så ikke vil med videre på div. bare. Han har fri klokken 23. Årh stakkel, han er da forresten på arbejde nu X’D *evil laught*

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.