Jeg har super travlt… Sidder og skriver biologi lige nu, og mangler at skrive Diskussionen og Konklusionen -.-” og well.. Det er de størse af de par ting der skal indgå i rapporten. Hvis der er nogen som er lidt forvirret over, hvad jeg snakker om, kan jeg i lige se opgave formuleringen:
– Formål: Hvad er formålet med denne øvelse – hvad er det vi vil finde ud af?
– Teori: Forklar lidt om emnet og kom ind på det at måle overvægt.
– Materialer og metode: Beskriv præcist hvad I har gjort.
– Resultater: Det ovenstående skema viser resultaterne, så det skal med under dette afsnit (jeg ligger det på FC).
– Diskussion: Her skal resultaterne diskuteres. Besvar blandt andet spørgsmålene fra øvelsesvejledningen (til sidst).
– Konklusion: En kort opsummering hvad du fandt frem til ved at lave denne øvelse.

Yes… Må indrømme at jeg ikke rigtig orker mere. Ser bare frem til i morgen, hvor jeg skal på skiferie til frankrig :D Damn hvor jeg glæder mig! Og jeg skriver egentlig også bare for at skrive farvel og vi ses til jer alle sammen ^^,

Jeg har da egentlig også en rigtig god nyhed :D Mia Malene og jeg er blevet enige om at lave en “Twilight-periode”… Jeg må indrømme at jeg ikke interressere mig det mindste for Twilight selv, men det skal jo ikke forhindre jer der gør, i at få nogle dejlige præmier vel? :D Det jeg ville sige er at i løbet af de næste 2 mdr vil Mia Malene og jeg afholde konkurrencer hvor du kan vinde ægte præmier. Jeg er den første der ligger ud med en konkurrence! Du kan nemlig vinde en gratis Twilight plakat, efter eget ønske. Du kan se mere her:

(billede er blevet fjernet)

Håber på en masse tilmeldinger :D … Forresten… Hvis i tilmelder jer i løbet af den kommende uge bliver i ikke sat ind før på mandag (d.23/02), da jeg jo som nævnt er på skiferie.

VI SES FOLKENS!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.