Okay, det er ikke ret meget strøm jeg har på min computer, så nu må vi lige se hvor meget jeg når. Jeg sidder lige nu på vej hjem i bussen. Klokken er 16:40. Jeg har lige været ude og handle ind. Jeg skal nemlig lave aftensmad i aften. Vi skal have pizza ;D jeg er bare så sund at det gør helt ondt hva? ^^” Nu håber jeg i hvert fald at det bliver godt. Jeg har købt noget oksekød, peperoni, ost, bacon, champignoner, og tomatsovs halløj, til at putte på. Så håber jeg at vi også har nogle majs der hjemme. Det skal selvfølgelig ikke være én kæmpe, stor mix, men 2 forskellige pizzaer, med lidt forskelligt på. Amme namme, hva’? Jeg glæder mig faktisk helt til at lave mad. Elsker virkelig at lave mad. Det er hyggeligt nok, bare at stå der og høre musik og sådan :D Wee…

Jeg var inde og handle med Trice i byen i dag. Jeg er bare i super godt humør nu. Trice og jeg har det bare så total fedt sammen. Jeg fatter slet ikke at jeg ikke gik så meget med hende i starten. Rasmus, Trice, Kiki, F og jeg… Vi er bare total fede sammen X’D Maha… Da Trice og jeg havde handlet ind, og opdagede at vi havde mega lang tid til overs inden min bus kom, gik vi ind og kiggede på tøj. Vi fandt begge to et par bukser. Trice får først overført de penge hun skulle bruge, i morgen så hun fik lagt hendes til side. Men jeg købte mine :D 360 kr for et par jeans er sku’ billigt, og jeg tror endda, at jeg bliver super glad for dem. De er lyse i farverne, og så har de orange sygninger. De er fede, især fordi de netop er lidt anderledes. Det er Cheap Monday bukser. Har ellers aldrig kunne finde et par Cheap Monday bukser som sad pænt på mig, men det gør de her altså :D

Haha, der kom jeg vidst lidt af sporet. Egentlig har jeg ikke rigtigt oplevet noget i dag, udover at jeg var sammen med Trice, hvilket var total nice. Som tidligere nævnt. Jeg ved ikke lige hvad der sker. Jeg plejer normalt at være typen som godt kan lide at være alene, og bare slappe af for mig selv, men her de sidste par dage har jeg bare haft total mega lyst til at være sammen med mine veninder X_x Har endda snakket med Sarah om at vi skulle være sammen i morgen. Det bliver nok ikke til noget, men nu får vi at se. Det kunne ellers være hyggeligt, selv om jeg godt nok lige skal til et møde i Føtex i 1½ time -.-” Men så snakkede vi om at hun jo bare kunne se en film i mens, hvis hun altså havde lyst.

Ellers regnede jeg med, lige at prøve, at nå et par småting i morgen. Under disse småting er der bla. det at jeg vil have piercet to huller mere i ørene, derudover vil jeg lige have købt en fødselsdagsgave til Bøje, Bente og Patrick. Nåja, glemte jeg lige at nævne for nylig. Min bror er lige fyldt 20 år. Den gamle, gamle mand X’D Haha… Så tillykke med ham. Vi har snakket om at tage ud og spise i næste uge, så vi kan fejre det. Bare ham og jeg. Det kunne være lækkert, for det er lang tid siden at vi har været sådan sammen, bare os to. Jeg betaler selvfølgelig for den fattigrøv :D Haha! Det er jo ikke sådan til, når han er flyttet hjemmefra. Så er der ikke så mange penge til tant og fjas ^^,

Okay. Computeren er faktisk ikke nået at gå ud endnu, og jeg syntes egentlig jeg har fortalt om alt det jeg lige havde på hjerte. I må have en rigtig god onsdag, og tænk engang… Det er weekend om 2 dage! Wuhu! (Skal godt nok nå en masse i weekenden, men glæder mig alligevel). Jeg tror jeg vil sove så længe søndag som overhovedet muligt, så jeg kan få sovet ud :D Skal arbejde både fredag og lørdag -.-” Damn… Det er nitte… Lørdag aften skal jeg så hjem til paps, og fejre Bente. Det skal nok blive rigtig hyggeligt. Jeg håber bare ikke at jeg er så træt at jeg ingenting er værd ”/ Det kunne være mega, mega nederen.

Nå nu er jeg trådt ind af døren her hjemme, så nu slutter jeg definitivt. Jeg skal nemlig i gang med maden.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.