I dag skriver jeg bare lige kort, for jeg vil tideligt i seng. Jeg er virkelig træt, og min ryg gør bare så ondt :S Well.. I dag har jeg været i skole. Det var mega grinern. Af en eller ande grund var Rasmus, Ef, Trice, og jeg i mega lallet humør X’D totalt sjofle. Ef er altid sjofel, så teknisk set gælder han ikke! Haha! … Men… Da jeg havde fri fra skole var al min energi bare udbrugt. Var ved at falde i søvn på vej på arbejde Ö hvilket var virkelig skidt da, det var min nummer 2 vagt i mit nye job som kassedame Ö damn jeg havde stress. Men det gik forøvrigt overrasskende godt Ô_o nice…

Jeg har ikke rigtigt lavet andet en skole og arbejde i dag. Og tænk engang hvor wasted jeg er? Men jeg har heller ikke rigtig fået sovet ud efter skiferien ^^” Må jeg heller se at få gjort. Jeg skal faktisk igang med det samme, for klokken er jo allerede 22:24 ^^” geez… Skal op klokken 6 i morgen. Og jeg skal lige have fundet min pung inden jeg overhovedet kan gå i seng -.-” … Bla…

Fået sat det nye layout op forresten :D Feedback kunne være mega cool, for altså lidt i tvivl om, det godt nok kan blive oppe den næste måneds tid? Orker nemlig næsten ikke udtænke et nyt midt i næste måned. Ihvertfald ikke sådan som det ser ud nu? Men det kan jo være det bare siger PAUW ny idé? Hmm… Mon dog? X’D

Se nu lallede jeg igen. Også bare fordi jeg skriver med Lasse lige nu X’D han gør mig lallet! Dumme Lasse :D Han har alt for crazy pic’s af ham selv XD med hans røde krøllede hår… Haha… Jazz Lass…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.