Ja jeg har siddet og opdateret min ønskeseddel lidt. Nu er der jo ikke så længe til min fødselsdag ^_^ Her er 4 af mange ønsker! Lidt til at forbedre skønheden ;) Hihi.

091

1. Øjenvipper af typen “Party time” (Kan købes Hér), 2. Youngblood – Pressed Mineral Foundation  (Kan købes Hér), 3. Youngblood – Lipstick – Barely Nude (Kan købes Hér), 4. Tone Correcting Powder i farven “cool” (kan købes Hér).

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

 1. Signe K says:

  åh læbestiften ser virkelig flot ud!
  Sorry jeg ikke har kommenteret i lang tid, men jeg læser altså stadig med :D
  k.h. Signe k (tidligere girlslovefood)

  1. admin says:

   Ja jeg syntes også bare den er super fin! Men den er bare lidt dyr i forhold til dem jeg ellers plejer at købe – Også grunden til at den er kommet på ønskesedlen i stedet for at købe den på stedet ^^”

   Og det skal du da ikke tænke på :D Jeg har heller ikke blogget om noget særligt interessant for tiden -.-” Hehe. Men jeg er super glad for at du stadig kigger med! Tak!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.