Nye ønsker :D

Ja jeg har siddet og opdateret min ønskeseddel lidt. Nu er der jo ikke så længe til min fødselsdag ^_^ Her er 4 af mange ønsker! Lidt til at forbedre skønheden ;) Hihi.

091

1. Øjenvipper af typen “Party time” (Kan købes Hér), 2. Youngblood – Pressed Mineral Foundation  (Kan købes Hér), 3. Youngblood – Lipstick – Barely Nude (Kan købes Hér), 4. Tone Correcting Powder i farven “cool” (kan købes Hér).

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

2 thoughts on “Nye ønsker :D

  1. åh læbestiften ser virkelig flot ud!
    Sorry jeg ikke har kommenteret i lang tid, men jeg læser altså stadig med :D
    k.h. Signe k (tidligere girlslovefood)

    1. Ja jeg syntes også bare den er super fin! Men den er bare lidt dyr i forhold til dem jeg ellers plejer at købe – Også grunden til at den er kommet på ønskesedlen i stedet for at købe den på stedet ^^”

      Og det skal du da ikke tænke på :D Jeg har heller ikke blogget om noget særligt interessant for tiden -.-” Hehe. Men jeg er super glad for at du stadig kigger med! Tak!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.