I dag har været en ret så wasted dag :D Jeg var i byen i går til klokken halv 6. Der var godt nok mange mennesker i gaden. Først var vi hjemme hos Fannie. Nævnte jeg vidst også i går at jeg skulle. Dernæst tog vi hjem til en der hed Mark. Hans lejlighed lå lige i nærheden af Fannies. Der var meget hyggeligt, men vi tog alligevel tidligt videre til gaden. Tror vi var i gaden ved 01:00 – 01:30 tiden. Vi tog direkte på Hr. Nielsen som helt klart er en af de bedre steder i Aalborg. De spiller fedt nok musik dér for det meste. Hmm… På Hr. Nielsen mødte jeg en del af mine gamle kollegaer. Det var mega fedt :D Den ene arbejder ikke længere på McDondals. Han er blevet ingeniør i København, så ham ser man normalt aldrig mere, så det var så super fedt at se ham! Det var virkelig en god aften. Fannie, Susan og jeg havde det også sjovt sammen. Vi var også lige kort på Cube. Det var nederen. Men Cube og Tiger er altid nederen ^^” Ved slet ikke hvorfor vi gik derind X_x

Alt i alt var det rigtig hyggeligt i går. Og i dag har været mindst lige så nice. Mikkel og jeg har bare slappet af hele dagen. og jeg har fået tømmermandsmad X’D Selv om jeg ikke havde tømmermænd. Haha! Jeg har bare været træt. Jeg har aldrig tømmermænd. Hmm. Vi har set The Visitation i dag. Mikkel kunne også godt lide den. Han var ikke enig med mig i at slutningen ikke var god. Han syntes filmen hele vejen igennem var okay. Hmm. Men okay. Jeg er også temmelig kritisk med den slags, og syntes næsten altid at film de ender forkert X’D.

Udover at se The Visitation har vi set Simpsons og slappet af. Det har faktisk været en rigtig lækker dig. Bortset fra at jeg er begyndt at kunne mærke smerterne i min tå og ryg igen -.-” Hamm… Det var også dumt af mig at tage i byen… Blaaa… Som i kan høre har jeg intet interressant lavet i dag, så nu vil jeg drikke min dejlige kop kaffe, og se et nyt afsnit simpsons :D

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.