Jeg kom ikke til animekita i dag, fordi jeg havde alt for ondt i min tå og ryg. Ja jeg har vidst ikke fået fortalt at jeg for nogle dage siden slog min lilletå, og siden da har tabt stole på den, blevet trampet på mv. Så jeg har rigtig ondt i tåen. Denne smerte har så medført at jeg ikke har kunne træde ned på min lilletå, så jeg har gået rundt på indersiden af min fod… Og herligt nok… Har det gjort så min rygsøjle har været skæv imens jeg har gået, så nu har jeg også ondt i den -.-” … Baah… Og jeg skal til Fannies fødselsdag i aften. Føler bare ikke for at skulle bevæge mig ud af sengen når jeg har så ondt over det hele. Jeg vil bare gerne have at det hele bliver i orden :( Dumme tå… Dumme ryg… Hehe…

Mikkel er lige nu nede og vaske tøj ^^” Vi er midt i at se “Hellraiser”. Ved ikke lige hvad jeg syntes om den indtil videre. Hmm. Vi har fået pandekager og jordbær til morgenmad. Det var super lækkert. Vi har i det hele taget haft en rigtig hyggelig morgen. Bortset fra at jeg bliver lidt hysterisk når jeg har rigtigt ondt, hvilket jeg har lige nu X’D Stakkels Mikkel. Sådan at skulle være sammen med mig, Haha!

Jeg har prøvet at skaffe “Before and after” hele dagen. Men den er bare umulig. Tror ikke at den eksistere i andet end region 1 dvd. -.-” Mega nederen. Har hørt at det skulle være en ret god film. Overvejer lidt bare at købe den på VHS. Syntes ikke at der er så meget at stille op. Men den er så gammel at den jo næsten er et samler objekt, så overalt hvor jeg rent faktisk finder den på VHS, er den bare mega dyr – og det har jeg ikke råd til. Baah… Hvis nogen ved hvor man kan skaffe den til en fair pris… Så skriv endelig. Er i tvivl så er det den film som er baseret på romanen “Before and after” af Rosellen Brown. (og så er filmen med Edward Furlong! Muhahaa).

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.