Så fylder motter år <'3 :'D

God formiddag…
Hvad kan jeg sige. Jeg har en god nyhed :D Jeg har lige købt “Before and After” på VHS. Det er lidt nederen at den er på VHS, men den er så gammel at den ikke kan fås på DVD til region 2. Jeg kan kun finde den til Region 1, og det kan jeg jo ikke rigtig afspille på vores dvdafspillere -.-” men ok. Kiki siger at hendes morfar vidst nok kan hjælpe mig med at spille VHSen over på dvd. Det håber jeg lidt. For når jeg flytter hjemmefra har jeg altså ikke nogen VHSafspiller X_x Hmm… Jeg håber den er så god som jeg er blevet fortalt :D Den ser ret så gammel ud. Og tjoo… Tror at den er sort/hvid ^^” Ikke fordi den er så gammel igen. Det må jo næsten være en eller anden effekt de har valgt at ligge ind over Ô_o

I dag er lidt nederen. Min mor har fødselsdag, så ville egentlig gerne fejre hende, men… Jeg skal til en teori time -.-” det er mega nederen. Men nu skal jeg altså til at være klar til at kunne komme til teoriprøve, så jeg er lidt nød til at få det her overstået. Har været pænt længe om det dims. Hmm. Bøje og jeg har forresten fundet på den mest geniale gave :D Kan ikke skrive det her endnu, da hun endnu ikke har fået gaven. Skal lige høre Bøje om jeg skal gå ind og købe den i dag. Så må han jo bare lige skylde mig pengene. Wow… Det lyder helt mærkeligt XD Er jo altid mig der skylder. Haha…

Damn… Denne her uge ser ret så fin ud. Tirsdag har vi 2 matematik timer. Dvs. vi kun har timer fra 10 til 12. Onsdag har vi igen kun 2 matematiktimer… Dvs 8 til 10. Og torsdag har vi kun 4 timer :D Wuhu! Total ynglings. Men jeg får garenteret en masse at lave alligevel -.-” Bla. rapporter osv… Gider ikke alle de dumme lektier ^^” Haha… Årk, og nu tager Mikkel afsted til London tirsdag på studietur… Så skal jeg også savne ham… Træls… Arg… Men det skal nok blive en god uge alligevel :D

Opdatering klokken 17:47: Har fået fat i hele “Before and after” filmen. Og det vil jeg da dele med jer. Den var virkelig, virkelig god! Jeg syntes sku at den var ret god. Det var ikke sådan en total spændings film, men den satte tingene i perspektiv. Den var virkelig interressant. Stuff til eftertanke. Tænk hvor langt vi vil gå for dem vi virkelig elsker? Lyve og bedrage! Beskytte en mulig morder… Damn… Tænk over det… Hvis i havde et barn, og barnet måske var skyldig i mord… Hvor langt ville du så gå for at redde barnet? Tag og se filmen og tænk over det:
Part 1Part 2Part 3Part 4Part 5Part 6Part 7Part 8Part 9Part 10Part 11

God fornøjelse :D

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.