Jeg har som jeg har nævnt mange gange får, en computer som jeg har lånt af en ven. Jeg lånte den på ubestemt tid, da min egen computer gik ned. Tror jeg har haft den i lidt over ½ år nu – MEN – Nu skal min kammerat bruge computeren igen, og jeg skal derfor afleverer den tilbage i løbet af denne uge (tror det bliver torsdag efter arbejde), hvilket betyder jeg ingen computer har. Jeg har lånt en computer af min storebror… Men den tager 30-45 minutter om at starte op… Og så er jeg faktisk aldrig nået længere end det med den ^^” Hvor vil jeg hen med al den her ævl? Jo jeg vil sige at for det første regner jeg med at min computer bliver bestilt i starten af næste uge, eller der omkring – Hvillket betyder jeg nok har den en uge senere. Men uanset hvad har jeg ihvertfald nok ikke en computer før om 2-3 uger, hvilket jo altså betyder der formentlig ikke rigtig bliver skrevet nogle blogs efter på torsdag. Jeg skal selvfølgelig gøre mit bedste for at få skrevet blog hver gang jeg kommer i nærheden af en computer, for at holde folket opdateret (og for at jeg selv kan bladre tilbage i min blog, og huske de ting jeg har foretaget mig ^_^”)

Dagen i dag står på at jeg vil rense min hud, fordi den ser forfærdelig ud efter en uge oppe ved Nicki, fyldt med chips, sodavand, og ikke mindst snøfler (ummm :D) … Udover det trænger jeg også til at få plukket mine øjenbryn, men det er altid sådan en ‘maybe’, fordi jeg syntes det gør smertefuldt ondt XD (Har aldrig sagt av over at få lavet nogen af mine piercinger… MEN ØJENBRYNSPLUKNING! Det er ren tortur!). Lige nu sidder jeg faktisk med en ansigtsmaske i kryderen. Det er dejligt afslappende. Men dagen står altså også på andet end selvforkølelse. Jeg har et køkken der trænger til at blive ryddet op i, og jeg er også nødt til at få handlet nogle ting ind – Jeg har intet føde der kan indtages udover 3 kartofler. Jeg skal i første omgang ihvertfald bare lige have købt noget mælk til mine havregryn. Det skal også lige siges at jeg jo altså ikke har ubegrænset tid til alt det her, da jeg skal på arbejde i eftermiddag. Altså alt i alt skal jeg nok vore beskæftiget hele dagen. Når jeg kommer hjem fra arbejde i aften er jeg nok så smadret at jeg skal direkte på hovedet i seng.

Forøvrigt endte jeg i går aftes med at se Matrix Reloaded. Kæft hvor var den elendig. Den var endnu værre end den første Matrix. Ja jeg ved ikke hvorfor jeg rent faktisk satte mig og så filmen til ende. Jeg tror endda jeg så den engang jeg var syg, dengang den lige var kommet ud. Der hadet jeg den også. Jeg syntes faktisk Matrix universet er en fed idé. Altså det med at det hele er en illusion, og en computerverden… MEN… Jeg hader Neo, og jeg hader alle de andre karakter! Og jeg hader i det hele taget bare filmen ^^” Den var virkelig kedelig x10! Nej hvis jeg ender med at skulle se film i aften… Så vælger jeg noget mere fornuftigt, som for eksempel Alice I Eventyrland tegnefilmen

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.