Så er vi langt om længe ankommet til Kathmandu. Efter vores uheldige start med motorstop, fik vi i Oslo ombooket vores billetter. Oprindeligt ville vi have haft ret travlt i Oslo, men grundet uheldet havde vi pludselig et par timers ventetid. Det gav lidt ro, og vi kunne lige få vænnet os til den anderledes flyrute.
Jeg (Line) var uheldig og blive flysyg fra Århus til Oslo og måtte sige “Hej til Ulrik”. Heldigvis kunne vi i lufthavnen få købt rejsesygetabletter (næsten skammeligt, at en kommende sygeplejerske ikke havde fyldt medicinskabet op hjemmefra!) og så var vi ellers klar til 11 timer i fly. Resten af turen fra Oslo til Bangkok, og fra Bangkok til Kathmandu forløb planmæssigt, og i Kathmandu fik vi pænt udleveret vores bagage. Alt begyndelse er svær og vi satser på, at resten af turen nu glider let.
Vi blev i hvert fald hentet af en venlig mand i lufthavnen som kørte os til et rigtigt fint hotel, i forhold til nepalesiske standarder. Allerede på vejen fra lufthavnen var det tydeligt at mærke, at Nepal virkelig er et fattigt land.

Nu skal vi slappe af, nyde at vi kan sove med udstrakte ben og planlægge hvad vi vil se i morgen.

image

Om Skribenten

Veninde fra sygeplejerskestudiet. Rejsemakker i Nepal i 2016. Gæsteblogger på Microcut.dk.

(10) Comments

 1. Sarah says:

  Godt at høre at I er vel fremme! Øv at der alligevel endte med at være problemer med flyene! Typisk! Men godt at det hele flaskede sig til sidst alligevel! Håber alt går godt fra nu af! Knus

  1. Tak sødeste <3
   Vi er egentlig ikke kede af problemerne med flyene. Da vi først fandt ud af, at British Airways var nemme at snakke med, slappede vi egentlig ret godt af. Ruten vi endte med at flyve derned, var næsten også bedre ^^"

 2. Kan huske da jeg var i Zimbabwe turen derned gik fint. Men på vej hjem lige efter vores morgenmad på flyet. Der måtte jeg også sige goddaw til Ulrik. Føj. Dem der stod foran i kø gav plads til mig. Fyld for den.

  Godt at i er endelig kommet frem?

  1. Hahaha jeg kendte slet ikke udtrykket “goddaw til ulrik” før Line fortalte hvad det betød ^^,
   Men ja – Jeg tror heller ikke Line syntes det var det meste spændene, at skulle. Altså at sige goddaw til ham. Men efter hun fik transportsygepiller, så gik det helt fint, heldigvis :D
   Og ja! Vi er så glade for at være fremme i god behold, og uden videre besvær.

 3. Skønt I er nået godt frem!

  1. Tak søde :D Det er også dejligt lige at få noget ro på, inden vi skal videre til Pokhara i morgen ^_^

 4. Dejligt at i er kommet sikkert frem og har det godt..

  Knus <3

  1. Tak søde :D
   Vi har også allerede nydt en dag fyldt med oplevelser hernede – men gud hvor er man træt efter så mange nye indtryk O_O

 5. Svigermor says:

  Hej Simone dejligt i er kommet godt frem .knus svigermor og svigerfar .

  1. Tusind tak søde svigermor og svigerfar :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.