Imorges var lidt uheldig. Jeg sov over mig. Typisk. Og så var jeg virkelig svimmel, og jeg var sikker på at jeg skulle kaste op. Jeg blev virkelig i dårligt humør, så jeg vrissede total af min mor, og hun vrissede lidt igen. Heldigvis forlod vi ikke hinanden sure. Det ville have været nederen. Så ville det have været en endnu dårligere dag. Hmm.. Ja… Men da jeg så kom i skole skulle vi lave NF-projekt, og well… Min gruppepartner er syg, så jeg skal sidde og lave det hele selv i starten. Det er virkelig træls, for her i starten er hvor vi skal aftale hvordan det hele skal være, og det er godt at få flere vinkler på problemformuleringen end én. Det er virkelig fustrerende. Men jeg tror da at jeg har fået lavet en problemformulering. Mikkel var ovre og vise mig hvordan de laver problemformuleringer på STX. Nu ved jeg ikke om lærene her på HF ønsker en STX problemformulering eller en folkeskole problemformulering X’D Haha. Nu ser min ihvertfald ud som følgende:

Overvægt er efterhånden et stort problem i store dele af verden. Nogle steder i verden hælder størstedelen af befolkningen dog til den modsatte pol – undervægt.
Der ønskes en redegørelse for følgevirkningerne af under/overvægt, samt en analyse af de geografiske sammenhænge. Afslutningsvis ønskes der en vurdering af kroppens evne til at heles. Til afrunding vil vi se på I/U-landenes evne til at håndtere over/undervægtsproblemet.

Nå… Jeg har ventet hele dagen på at jeg kan få vejledning. Men jeg kan først få vejledning i 6 time. Så indtil da kan jeg bare sidde og glo, og lytte til musik. Jeg har set lidt South Park. Det er meget rart, men jeg føler virkelig bare at jeg sidder og spilder min dag. Hvis jeg nu kunne have fået vejledning tidligere, kunne jeg jo have siddet og været igang med at komme videre. Jeg har da også siddet og læst om vores emne, og lavet en brainstorm, og arbejdet med lidt planlægning, men igen… Det er svært, når hele gruppen ikke er her. Og forresten… Tænk engang… Jeg er i en gruppe på 3 i Mediefag, og lige nu er vi også igang med et størrer projekt. En prøve eksamen kan man kalde det (den ene i min gruppe skal ikke have mediefag på B niveau næste år, så hun skal til eksamen i den film vi skal have lavet), og fedt som det er, så er begge mine partnere syge -.-” og i morgen skal vi tage en vigtig beslutning ang. manuskriptet, men de begge siger at de ikke er raske til i morgen… Og det er noget vi lige skal have vejledning af vores lære om, så vi kan ikke bare lige sidde og aftale det over mobil/nettet -.-” baaah… Plus vi sådan set skulle begynde at filme i morgen. Det kommer vi jo så ikke til. Så vi kommer mega bagud, og så kan jeg også sidde og have stress over det. Man tror bare det er løgn X’D De kan selvfølgelig ikke gøre for at de er syge, og jeg er da heller ikke sur på dem, men det er virkelig fustrerende…

Nå. Emneskifte. Jeg skal lave mad i aften når jeg kommer hjem. Eller også skal jeg støvsuge. Jeg kan ikke helt finde ud af hvad motter og jeg blev enige om. Ihvertfald skal jeg ordne én af tingene (eller begge) når jeg kommer hjem. Det er fint nok. Tror også lige at jeg vil gå en tur med Mille. Men så tror jeg heller ikke at jeg har tid til så meget andet end dét og så det der lorte NF-projekt ^^” Hehe. Hmm. Forresten, nu hvor jeg lige nævner mad, vil jeg forresten lige fortælle at jeg fra på torsdag af bor hos Mikkel i en uge, for fra på fredag af starter jeg på en udrensningskur. Det bliver klamt ^^” Haha… En af hovede ingredienserne til kuren er hvidkålssuppe. Det ser faktisk meget lækkert ud på billederne, men jeg kan garenteret ikke lide det X’D (positiv tænkning = selvføøøølgelig kan jeg lide det)

Jeg slutter nu. Jeg har ikke mere at sige, og jeg vil også komme videre med det skolehalløj (At planlægge at sprænge skolen i luften, så man kan blive fri for skole)

Opdatering klokken 22:22: Så er der kommet nyt layout (til jer der ikke kan se det X’D). Jeg ved ikke rigtigt. Jeg var meget skeptisk med det, da jeg satte det op, men jeg er blevet okay glad for det nu. Nu går der ihvertfald noget tid igen, før der kommer noget nyt, for har stadig ingen inspiration… Forresten, tak til Within Temptation – Forgiven som gav mig idéen til layoutet. Eller ihvertfald en snert af, hvilke farver det skulle have, og hvordan det skulle se ud. Smuk sang ^^,

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.