Jeg går snart amok :( Alt hvad jeg prøver på lige pt. går bare vanvittigt galt. Alle de planer jeg foretager mig går til grunde af en eller anden mærkelig årsag. Mikkel og jeg havde aftalt at vi skulle være sammen hele i dag, og at han havde bilen, men pludselig skal han alt muligt andet -.-” Så skulle jeg bare sidde her og stene i mens. Og jeg syntes bare at jeg var så tålmodig, men det tog 100 år før han kom hjem. Det var meningen at vi skulle have handlet efter skole, så vi kunne komme igang med den skide suppe, til den udrensningskur, men det er selvfølgelig blevet forskudt, så vi først er kommet igang nu! Vi er begge trætte, irriteret og stressede, og så er det bare ikke fedt at stå med sådan et kæmpe projekt som det her er! Og lortet kan selvfølgelig ikke være i den suppegryde som vi har og… ARG! Jeg ved ikke hvad jeg skal stille op… hmm…

Jeg har sådan set ikke tid til at skrive nu. Er sur og ked af det. Havde regnet med at det faktisk ville blive en god oplevelse med den her suppe, og det ville blive en rar fornemmelse bagefter, men lige nu er jeg så pisemistisk som du overhovedet kan være -.-” Baah… Dumme dag… og jeg har hovedpine…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.