Jeg troede først at jeg fik min karakter på mandag… Men da en klassekammerat sover hos mig i nat, tjekkede vi lige for sjov sammen, om karakteren nu ikke var kommet ind – og det var den!!. Jeg blev overrasket over resultatet. Jeg havde jo gået helt i baglås til eksamen, så jeg nåede kun at skrive i 3 kvarter af 2 timer. Men det gik!!

Jeg fik 4!! Normalt er jeg ikke tilfreds med karakter under 7… Men denne gang er jeg mere end lykkelig over mit 4 tal! Det er en god middel karakter, og jeg troede oprigtigt at jeg ville dumpe, eller højest få 02. Jeg kan slet ikke forstå at jeg er SÅ heldig!! :D

Nu skal der hygges på sofaen sammen med Camilla. Vi skal bare ligge og se lidt dokumentar på sofaen ^^ Yay! Men jeg skal op klokken lidt i 6 i morgen.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(9) Comments

 1. Er stort tillykke fra Elly, Bøje og mor. Godt gået

  1. admin says:

   Tusind tak :D
   Det var for fedt!

 2. Awesome, tillykke med det !

  1. admin says:

   Tusind tak :D

 3. Laura says:

  Hvor er det bare godt gået! :D stort tillykke!! ;-)

  1. admin says:

   Tusind tak søde :D

 4. Sådan ! Stort tillykke herfra. Knus

  1. admin says:

   Tusind tak :D

 5. […] november fik jeg mit andet 4tal nogensinde. Det var en sursød oplevelse. For det var dejligt at bestå på trods af at klappen gik […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.