Modul 1 eksamen!!

Jeg troede først at jeg fik min karakter på mandag… Men da en klassekammerat sover hos mig i nat, tjekkede vi lige for sjov sammen, om karakteren nu ikke var kommet ind – og det var den!!. Jeg blev overrasket over resultatet. Jeg havde jo gået helt i baglås til eksamen, så jeg nåede kun at skrive i 3 kvarter af 2 timer. Men det gik!!

Jeg fik 4!! Normalt er jeg ikke tilfreds med karakter under 7… Men denne gang er jeg mere end lykkelig over mit 4 tal! Det er en god middel karakter, og jeg troede oprigtigt at jeg ville dumpe, eller højest få 02. Jeg kan slet ikke forstå at jeg er SÅ heldig!! :D

Nu skal der hygges på sofaen sammen med Camilla. Vi skal bare ligge og se lidt dokumentar på sofaen ^^ Yay! Men jeg skal op klokken lidt i 6 i morgen.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

9 thoughts on “Modul 1 eksamen!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.