Jeg er meget, meget træt. Jeg har haft en lorte aften, og lorte nat i går. Jeg orker ikke at komme med flere detaljer. Jeg havde det bare elendigt. Kunne ikke sove hele natten pga. ondt i maven, fordi jeg var så ked af det… Det har været en ret smadret dag fordi jeg var så træt. Virkelig asocial og nederen at være sammen med. Så kan man så overveje om jeg overlever at skulle arbejde i dag – nej. Haha. Hvor bliver det flot hvis jeg sidder der ved kassen, og så pludselig ligger over båndet og over savler det X’D flot, flot.

Nu har jeg faktisk allerede ca. beskrevet hele min dag. Jeg har som nævnt stenet hele dagen, og nærmet mig døden pga. træthed. Derudover har jeg nu siddet i Mikkels lejlighed i ca. 1 time, og set tv. Set Srubs, og nu en eller anden krimmieserie. Ganske hyggeligt. Skal jo som sagt arbejde i dag, så venter sådan set bare på at jeg skal køre her om en halv time. Wuhu, jeg har bilen i dag ;D maha! Ej… Det er så befirende at man kan komme hurtigt rundt i bil. Det er virkelig rart at man ikke skal stå og vente på div. busser…

Jeg orker ikke rigtigt at skrive mere. Tror jeg vil koble hjernen helt fra den sidste halve time. Fra i morgen af, tror jeg at alting falder mere til ro. Jeg har det på mange måder bedre i dag, da jeg føler at de problemer der var i går, nok skal forsvinde med tiden…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.