Endelig er mit net nogenlunde oppe igen! Kæft jeg har godt nok også været træt af at det har været nede! Har slet ikke kunne skrive blog i 4 dage. Det er sgu’ lang tid. Ligner mig slet ikke. Plejer jo at skrive hver dag. Men ja. Det har ikke været muligt. Her til aften glemte jeg faktisk helt at jeg kunne skrive blog. Wow. Det er ikke et godt tegn. Det er ret vigtigt for mig at få skrevet blog, for jeg vil have mulighed for, at til en hver tid i mit liv, at kunne vende tilbage i min blog, og læse hvad jeg oplevede igennem tiden. Der er så meget af mit liv som jeg allerede har glemt, og jeg kan virkelig mærke at det hjælper mig båede at skrive gode og dårlige stunder ned, og så nytter det jo ikke noget, at jeg kun skriver ganske få gange.

Her til aften har jeg set den amerikanske version af “The Eye”. Den er jo oprindelig asiatisk, og faktisk allerede ret gammel… Filmen var virkelig dårlig i forhold til den oprindelige. Der kommer lige en stor fed spoiler her, så hvis du har tænkt dig at se filmen, skal du ikke læse det som jeg skriver inden for de to følgende stjerner (*). *Jeg syntes virkelig at det er for dårligt at hun i den amerikanske film redder alle menneskerne i bilerne, som holder i en stor kø. Gør hun netop ikke i den asiatiske fordi de alle sammen, tænker at det er en halv sindssyg kvinde, som render rundt og banker på deres biler for at få dem ud. Det er fuldstændig urealistisk at samtlige mennesker tror på hende, og skrider ad helvedes til sammen med hende*… Syntes virkelig at den amerikanske version er skuffende! De ødelægger filmens oprindelige gode ry! Nu vil jeg ikke snakke mere om denne film. Men jeg vil altså også nævne at jeg syntes det er direkte pinligt at amerikanerne ikke kan finde ud af at finde på deres egne fucking film (har jeg vidst nævnt før). Uanset hvilken film jeg ser fortiden har jeg allerede set en anden version af den. Amerikanerne laver aldrig film selv længere. Og de “cover” versioner de laver er normalt elendige! … Og forvrænget til et eller andet patriotisk pis…

Jeps… Det var så det jeg havde at sige om den amerkianske filmkultur X’D baah… Hmm… Jeg er teknisk set på vej i seng for jeg er ret træt. (betragt stavefejlene i denne blog… de siger alt). Er lige blevet færdig med at at hjælpe Therese, med at lære Php. Det går rigtig fint og hun er rigtig lærenem. Jeg kan godt lide det faktum at hun selv har lavet layoutet hun vil prøve at sætte op. Tror helt klart at det giver bedste erfaringer, og det er en god udfordring. Therese, er nu gået i seng, og i løbet af den næste tid, skal hun prøve selv at style hendes stylesheet ud fra min tutorial. Lykkes det ikke træder jeg selvfølgelig til. Men har på fornemmelsen af at hun nok skal klare det selv :D Hvis ikke, gør det jo ikke noget. Vi alle har været nybegyndere til alting ^__^

Det har været et par skynde dage. Men det vil jeg skrive om i min blog i morgen. Så kommer der en opsummering på de sidste 4 dage. Er nemlig alt for træt til at huske tilbage på det lige nu, og man fatter ikke den store sammenhæng af hvad jeg lavede i dag, hvis jeg ikke lige skriver hvad jeg lavede fredag…. Erko…. I morgen tager jeg mig sammen, og skriver i bedre tid så jeg ikke er så træt.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.