Omfg! Dødssynd! Jeg har ikke været online i 2 dage. Men jeg har faktisk fixet et par gode (i følge mig) undskyldninger. Som jeg har nævn arbejdede jeg fredag, og var derfor træt, så jeg syntes ligesom at jeg er ret så undskyldt for at skrive en kort blog der XD haha! Lørdag arbejde jeg hele dagen indtil klokken 17:30 hvor jeg så kørte videre ind til Aalborg hvor jeg samlede Rasmus op, og så kørte vi ellers til Brovst. Jeg overnattede ved ham, og skrev derfor ikke blog lørdag. Søndag tog jeg først sent hjem, og der var jeg pænt smadret, og så kom der lige et lille problem mere… Nettet blev ved med at gå ned. Gør det stadig. Det er mega latterligt -.-” Men jeg kan ikke rigtig gøre noget ved det. Men nu tænkte jeg alligevel at jeg ville prøve at se om det ikke kunne lade sig gøre at poste en blog uden den ryger af nettet endnu engang.

Jeg føler lidt, at dagen i skolen i dag var fuldstændig meningsløs. Vi lavede ikke en skid. Det var super kedeligt. Men det var nu udholdeligt, fordi jeg hyggede mig sådan med Rasmus og Kiki. Trice virkede lidt udmattet, så hende var der ikke meget spas i, i dag ^___^” Hehe. Men ja… I skolen lavede jeg ikke så meget andet end at lalle rundt. Man kan godt mærke at det snart er sommerferie, for lærene har ikke rigtig noget indhold til timerne mere. Ved ikke helt om jeg syntes det er godt X_x meget rart… Men lidt fesent X’D Haha!

Jeg kunne komme hjem med en bus klokken 13.15. Lidt nederen når jeg havde fri 11:45 (min bus går klokken 11:50, og det tager 10 minutter at løbe alt hvad man kan ned til stoppestedet), og min bus gik klokken 11:50. Meget uheldigt -.-” Baah! Men så lallede jeg lidt rundt med Kiki inde i byen. Vi var bla. lige inde i Salling og købe en tegneblog til hende. Hun tegner meget, og er super dygtig til det.
Da jeg endelig kom med en bus hjem, faldte jeg i søvn -.-” Og jeg vågnede ikke som jeg plejer >.<” Meget uheldigt!! Heldigvis kom jeg ikke alt for langt væk, inden jeg vågnede, så jeg kunne godt overskue at skulle gå det stykke. Jeg havde heller ikke computeren med i skole i dag, så havde ikke noget tungt at slæbe på. Heldigt nok ^__^

Her hjemme har jeg haft lavet en lille liste med ting jeg skulle ordne. Den poster jeg lige her under ([x] = gjort [] = ikke gjort):

 • – Gå med Mille (min hund) [x]
 • – Ride på Lady (min hest) [x]
 • – Hænge vasketøj ud til tøre [x]
 • – Støvsuge hele huset [x]
 • – Rydde op på mit værelse [x]
 • – Gøre rent på mit værelse [x]
 • – Rydde op i mit tøjskab []
 • – Flytte mit make up over i en ny skuffe, og rydde op i det []
 • – Vaske op efter aftensmad [x]
 • – Lave madpakke til i morgen [x]
 • – Stryge skjorte jeg skal bruge på arbejdet i morgen []

Heldigvis er størstedelen af mine opgaver (som jeg selv har givet mig selv) klaret. Der bliver dog også en del at lave i weekenden. Det er nemlig et kæmpe projekt at rydde op i tøjet og make uppen -.-” Baah! Men det skal gøret på et eller andet tidspunkt. Noget af det skal dog også lige ordnes senere i aften (Jeg skal fx. Have strøget min skjorte, som jeg skal bruge på arbejde i morgen), men nu vil jeg lige slappe lidt af. Når jeg er færdig med denne blog, vil jeg spille lidt Sims 2 (I know…. Freeeeaaaaak). Det er så dejligt afslappende :’D Man kan koble hjernen helt fra X’D Hehe! Skønt, skønt! Efter jeg har spillet lidt, tror jeg at jeg vil have ordnet det med de affiliates jeg efterhånden snart har lovet mig selv, i en uge -.-” Skal lige tage mig sammen til det, men jeg må indrømme at jeg ikke rigtig orker det for tiden…

Nogen må undre sig over den “meningsfulde” overskrift denne blog har. You’re a cow, Give me some milk or else go home!, men undringstiden er nu ovre! Jeg vil nemlig præsentere hvorfor denne blog hedder dette. Det gør den, fordi jeg forleden så “Im not there” og forelskede mig i sangen “Ballad of a Thin man” af “Bob Dylan”, som indgår i filmen (Dog sunget af Stephen Malkmus, i filmen, men den originale sang er stadig den bedste, selv om coverversionen også er fantastisk), og i denne sang indgår den lille fine sætning altså i teksten. Nu tænker man måske at det er en lorte tekst sangen har, men nej. Sangen er helt fantastisk båede musikmæssigt, og lyrikmæssigt. Handlingen i sangen kan måske være lidt svær at gennemskue? (syntes jeg umiddelbart ikke), men den er helt klart værd at lytte til om, og om igen. Jeg kan sige så meget at jeg min. har hørt den 30 gange, siden jeg hørte den første gang.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.