Ømskindet Som Bare Pokker

Heeej igen, ja det er sq mig igen XD Idag har været helt vildt go! En dag som bar SKAL gentages når den kan! jeg overnattede hos en af mine gode venner, Prime, og om morgenen tog vi så bussen sammen til aalborg, hvor vi så skildtes til hver vores veje XD Jeg sku over til Drake ^___^ hans ven, Michael var der også, skide flink fyr! :D Hyggede mig vildt i deres selskab og glæder mig til imorn, hvor jeg endnu engang ska være i selskab med de to dejlige drenge XD de er nu herlige :P
Men mine skuldre er blevet røde fra igår af og er ømme som bar pokker ;_; det gør ooooondt! crying Men! Det er noget jeg må bide i mig, kan jo ikk gå rundt og klage mig i en uge eller noget X_x
men idag, jo vi så amine’en “Dead Space: Downfall”, som jeg havde med, den er stadig genial, lige meget hvor mange gange man ser den ^^ meeen jeg faldt dog i søvn ved slutningen, øv! XD men var virkelig så smadret fra igår, plus jeg havde vågnet flere gange i øbet af natten x
Ellers så stenede vi bar og nød hinandens selskab ^^ sad og spillede hver sit spil, og andet gøjl XD hygge hygge!
Imorn ska jeg så over til dem igen, hvor de så er taget over til Drake’s storebrors sted, hvor vi så ska overnatte, glæder mig vildt ^^ men gal jeg ska ha mange ting med X_x min ps1, spil dertil og til til ps2, dvd’er, guitar hero, min western guitar, skiftetøj, og alt andet der nu er nødvendigt… gal det blir besværligt at bære rundt på XDD

Håber nu at Simone nyder hendes tur (som jeg misunder dybt), og at hun har det godt :P Simone jeg misunder dig!!! XD nå! toungh
Men! jeg kan se frem til en sommerferie med hygge og arbejde og renovering af værelse, bah! XD men senere på året er JEG den som rejser til at andet land! muahahhah, vil gern til Spanien igen, Costa Del Sol, uhhhhm, deeejliiiiigt love

Men nu er der ikk så meget mere at sige, andet end, gal jeg har ondt af jer læsere, I må virkelig sys det her er kedeligt, når jeg jo ikk er simone XDD men I må lære at leve med mig!! MUHAHAHHAHAAAH

Anywho, baiiiiiiiiz!! *dissapears in a smokebomb* cool

Microcut DK hylder (For at komme på listen, læs Hér):
Silentdark, Lollirock, Miissy,
Shiki-lebroche, Kiiz, Rikkesverden, Piecezz, Goldenfairy.,Gulde, Silentgirl.dk.
.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.