Hej igen

Undskyld at jeg ikke har fået skrevet, men jeg har bare ikke lige haft tid suk

Det er Junior Cup-tid i morgen og jeg skal være klar med hesten og det hele kl. 9 i morgen tidlig!! Min hest har lige fået nye sko på i dag, så der ikke pludselig ville være noget bøvl med det på turen.
Lige nu er jeg ved at udfylde en tro- og loveerklæring, hvor jeg skal bekræfte at hesten ikke har været syg eller i kontakt med syge heste inden for 3 uger osv.

Men jeg har noget godt at fortælle. Sidst der skrev jeg jo den liste over de film jeg gerne ville se i biografen og den er allerede godt på vej til at forsvinde XD
I går var jeg nemlig inde og se Ice Age 3 i 3D med Sarah og hendes søster. Den var faktisk rimelig sjov. Men ikke videre fantastisk (hvad kan man også forvente af en 3’er). Det var faktisk liiidt sejt med det 3D. Det gav (sjovt nok) en rigtig god dybde i billedet og det virker rigtig godt i en film som Ice Age. Det var dog lidt svært for øjnene at følge med i starten og det føltes virkelig mærkeligt. Men efterhånden som man vænnede sig til det, var det fint nok :)

OG SÅ ER DET AFTALT AT JEG SKAL TIL FORPREMIERE PÅ HARRY POTTER 6 D. 16.!!! Er så spæændt!!:P Jeg tror virkelig den er god! Vi bliver en hel flok på en 5-6 stykker eller sådan noget. Det bliver så hyggeligt. Jeg glæder mig allerede helt vildt selvom der er en uge til endnu XD Hehe…

Samtidig er der også blevet arrangeret filmaften enten d. 13, 14. eller 15. Så jeg får set en del film i de næste par uger, for regner også med at jeg skal se en masse på Junior Cup’et sammen med Sarah. :D Vi skal bare stene skal vi. Hun er skadet i knæet så kan desværre ikke ride alligevel og der har været tale om at hun måske ikke skal med fordi det er for besværligt at gå rundt på krykker fra bane til bane og fra stald til hus og omvendt. Jeg får besked om det i aften. Men håber virkelig hun skal med :) Turen bliver ikke den samme uden hende :(

Nå, det var vidst alt for i dag :)

For at i ikke skal kede jer helt vildt sætter jeg lige en video ind i denne glædens stund hvor jeg skal til Harry Potter forpremiere (overhovedet ikke pral! XD). Den meget kendte Puppet Pals video bliver det, som i sikkert alle allerede har set (hvem har ikke det XD). Men det skader ikke at se den igen!!

Så her præsenterer jeg: Harry Potter puppet pals; The Mysterious Ticking Noise!!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.