Som jeg forudså var det ret så hårdt på arbejde i dag -.-” Vi havde også bare pænt travlt hele tiden. Lige nu er jeg total kvæstet. Min ryg og nakke gør ondt. Jeg har også super ondt i mellem skulderbladende. Super nederen. Men det er der ikke noget at gøre ved. I morgen har jeg jo heldigvis fri, så der kan jeg vel sunde mig lidt. Jeg har heller ikke tænkt mig at gå for sent i seng i aften. Jeg tror senest klokken 1. Tror faktisk det bliver inden 12 ^^” Haha! Men det er også fint. Har tænkt mig at sove længe i morgen. Kan ikke rigtig finde ud af om jeg skal sove til jeg vågner første gang (har læst at man så er helt udhvilet), eller om jeg skal sætte uret til senest klokken 12 om middagen? Der er bare så meget jeg gerne vil, men jeg vil også gerne være frisk til på fredag når jeg skal på arbejde igen. Hmm…

I dag er der ikke så meget at fortælle. Jeg stod op klokken 9 tågede rundt hjemme ved Mikkel, tog på arbejde lidt i 11, fik fri 20.15, spiste aftensmad, og har så ellers bare siddet og gloet på japanske skolepigeuniformer ^^” … Nå ja… Jeg kan lige beklage mig over at jeg var ved at koge op på arbejde i dag O_O hvad sker der for at der var varmt! Der var så varmt at jeg direkte kunne mærke fugt på overlæben X’D og næsen! Det var klamt! Så har jeg bare siddet der og lignet sådan et stort læsket drog, som sveder, ved at sidde ved kassen >.<”

Jeg vil slutte af nu… Ved ikke rigtig hvad jeg vil. Tror måske allerede jeg vil sove. Det ser jeg lige på. Sidder lige og snakker med Rasmus om noget, så det bliver i hvertfald først efter jeg er færdig med det, at jeg kommer i seng… HUSK… At Føtex er den bedste butik i HELE verden *Brainwashed* X_x

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.