Det bliver en hurtig bette en. Faktisk havde jeg glemt at skrive blog i dag ^^” Men nu kom jeg lige i tanke om det. Ubs. Nå ja… Det er der ikke noget at gøre ved. I dag har jeg ikke lavet andet end at spille sims 3 (freaaak), se noget på YT om Michael Jackson (Rip), og været på arbejde (av min ryg). Her til aften har jeg ikke lavet en skid, udover at kigge på japanske skolepige uniformer online med Kiki. Vi vil have en hver til første skoledag X’D hahaha! Vi er så nørdet! Baah! Men det er ikke sådan et eller andet sexcostume… Det skal være passende til at kunne iføre sig i skole. Alt andet ville være for klamt X’D Så vulgær er jeg altså heller ikke!

Mikkel ligger og ser en eller anden lam film i tv’et. “Life aquatic”. En film på Zulu. Den virker super, super lam, så jeg gider ikke se den. Derudover skal jeg jo også i seng med det samme at jeg er færdig med denne blog for jeg skal på arbejde klokken 11 i morgen (det var en fejl at jeg skrev i går at jeg skulle arbejde i 9 timer i dag… Det er i morgen jeg skal det), og det magter jeg ikke hvis jeg ikke får sovet ordentlig ud… 9 timer…. 9 timer… jeg skal arbejde i 9 timer… nej vent… 9 timer og 15 minutter.. Døende!!… Ok overdrivelse… Ok jeg ævler nu…

Nu vil jeg afslutte min msn samtale med Rasmus og Kiki og gå i seng… Men først vil jeg lige drille Mia Malene lidt på msn >:D … Ok det er faktisk allerede sket… Og det var.. Lamt…
Simone: ,, HAAJ!”
Mia Malene: ,,Heej :D”
Simone: ,, Nej! … HAAJ! … Lige bag dig! XD”
Mia Malene: ,,O_O …. XD”¨
OG SÅ SJOV VAR JEG!!!!!!!!! *HJERNESKADET* X_____X
(- HURTIG TILFØJELSE!! Mia Malene fattede først joken 10 minutter senere -.-” )

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.