Rebecca tog hjem lidt i 11. Vi havde ellers en rigtig hyggelig aften i går :) Vi spiste risengrød, så film, spiste slik og is, faldte om af mæthed og så lidt flere film, og faldte så i søvn til ‘Spirit The stallion of the cimarron’. Der er virkelig nogle gode sange i den tegnefilm. Men okay… Det er også Bryan Adams der synger. Faktisk er de danske versioner af sangene også ganske udemærket så vidt jeg husker? Nu er det lang tid siden jeg har set tegnefilmen på dansk. Har faktisk kun set den på dansk én gang… Det var dengang den lige kom ud… Dengang må jeg have været… 10-11 år ^^” … Ja det er sgu længe siden at den udkom. Men det er seriøst en af de få tegnefilm hvor jeg virkelig syntes sangene er passende i, og gode. Personligt syntes jeg at ‘Sound the Bugle’ er den bedste sang der er i filmen :) Men der er mange gode som man får ordentlig kampgejst af XD


Bryan Adams – Sound the Bugle (Hør sangen uden ‘hestelyde osv.’ Hér…)
 

I dag har jeg ikke lavet en skid andet end at spise suppe, se film, og spille Sims 3. Ja det meste af dagen har faktisk gået med The Sims 3. Når jeg er færdig med at skrive denne blog, så vil jeg sætte mig ned og tegne en smule tror jeg, for det har jeg lyst til, og faktisk bare vente på at er kommer Midsommer Murders klokken 21:35 ^^” … Og så regner jeg ellers med at smutte i seng, da jeg skal tidligt op og på arbejde i morgen -.-“

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.