Godmorgen verden! Jeg har været oppe i ca. 30 minutter nu. Er stort set i arbejdstøjet, mangler bare at tage skjorten og tørklædet på. Nåja, og pille min off-center piercing ud, men det gør jeg først når jeg har spist :) En keeper er irriterende at have i munden når man spiser. Jeg er bare ikke sulten endnu “/ Men jeg tænker at jeg lige skal have en portion havregrød inden jeg tager afsted, for ellers får jeg ikke noget før i aften. Jeg har ikke noget at lave madpakke af, og jeg gider ikke bruge mine penge på at købe frokosten i Føtex, og min pause er ikke lang nok til at jeg kan handle ind, og lave madpakken oppe på arbejdet. Det er også lige meget. Handler bare ind mandag eller onsdag… Jeg skal med bussen ud på arbejde her klokken 10:18. Det er så træls her om søndagen, der er ingen busser der passer bedre, og når den her ankommer til arbejdet er jeg nødt til at løbe fra busstoppestedet, og op til Føtex for at kunne møde til tiden XD Hader det simpelthen. Mest fordi man jo ikke gider sidde det første stykke tid ved kassen, som et svedende svin ;D Haha!

I dag er sådan set bare en af de dage der skal overståes. Der er ikke rigtig noget at se frem til ved i dag. Jeg skal på arbejde til klokken 17:15, og hjem til et tomt hus, hvor jeg nok lige skal lave mig noget aftensmad, og så tror jeg ellers bare at jeg skal have taget min opvask, og så under dynen så jeg er frisk til mandag. Jeg er også ret træt nu. For det første kunne jeg ikke rigtig sove i nat selv om jeg var super træt. Når jeg vænner mig til at sove med andre kan jeg virkelig have svært ved at sove når jeg så er alene O_o Mega træls -.-” Men udover det vågnede jeg flere gange i nat for at sikre mig at min mobil ikke var gået ud? Det kan man vidst kalde traumer fra i fredags (‘Dumme, møg, lorte, telefon!!!‘ – d. 01 / 10 – 2010). Men det dumme er jo så bare at jeg rent faktisk har sat mit simkort over i en velfungerende Nokia, som jeg lånte af min mor før jeg fik min HTC Smart. Åhh, bliver sådan lidt trist når jeg tænker på at den er så dum :( Var jo alligevel mega glad for den! … MEN… Det gider jeg ikke tænke på før jeg har været inde ved Telenor og hører hvad de har at sige til den. Hvis de siger det er pga. fugt (som teleselvskaberne altid gør), så vrider jeg halsen om på dem, for det er det i hvert fald ikke! Jeg er passet super godt på det lort…. Nåja, okay, vi glider væk fra pointen. Jeg vågnede jo så som sagt i frygt for at telefonen skulle været gået ud. Det var den selvfølgelig ikke på noget tidspunkt for den var næsten fuldt opladt. Det eneste der havde taget en smule strøm på den var da jeg snakkede med Nicki inden jeg gik i seng… Ja helt tilbage inden Midsommer Murders startede.

Og så var der da lige en der var skuffet i går Ö! Jeg havde glædet mig total til at se Midsommer Murders i går aftes, for nu havde jeg for én gangs skyld ikke været på arbejde inden, så jeg kunne faktisk holde mig vågen til at se det… Og så var det et gammelt afsnit som jeg allerede havde set XD !!! SKUFFET!! ^^” … Men jeg så det jo så alligevel. Og var som sagt godt smadret bagefter. Jeg er virkelig begyndt at gå tidligt i seng XD Selv da Rebecca var her i fredags, og havde et mini ‘video-marathon’, faldte vi i søvn før klokken 00:00 ^_^” Så er man satme nogle gamle tanter!!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.