Jeg kan lige så godt sige det som det er. Jeg er ved at blive en rigtig piget pige. Ja det havde ingen troet skulle ske, vel? Men jeg tuder simpelthen konstant over alt jeg ser i tv’et ^^” Selv dumme reallyshows kan få mig til at sidde og græde stille for mig selv. Det er ikke sådan at jeg bliver mega ked af det. Men tårene strømmer bare ned af mine kinder. Ligner mig bare slet ikke. Derudover er jeg begyndt at se asiatiske dramaserier. Nogen husker måske da jeg var besat af Koizora aka. Sky Of Love. Det var meget atypisk mig at se sådan en kærlighed film/serie. Men Koizora var dejlig at se fordi den var så trist… Jeg må nu erklære at jeg er sunket dybere. Gong Zhu Xiao Mei aka. Romantic Princess. Ultimativ soupopera! Ja! Det er altså en kinesisk dramaserie. Jeg vil gerne lige “forsvare” mig selv og sige at 1. Den er super morsom! Og det er hovedsageligt grunden til at den har fanget mig. 2. Det er alt sammen Karoline aka. Kao’s skyld!! Det er hende som TVINGER mig til at se de dramaserier ^^” Okay… Den var der ingen der hoppede på? Nå.. Well.. Men det er da i det mindste hende der sender mig titlerne, og som får dem til at lyde så sjove/spændene/triste. Hmm… Men ihvertfald… Jeg er for doven til selv at skrive præsic hvad dramaserien handler om (den ville også lyde ekstra kedelig hvis jeg fik det gjort), derfor smider jeg lige ind, hvad de skriver om den på den side (Mysoju) jeg ser den ;D :¨
“Adopted by middle classed parents, Mai has always had a dream to be an heiress. Who knew that one day this dream would come true. Mai’s biological grandfather is the head of a prestigous aristocratic family and after many years of searching, he finally finds his long lost granddaughter. As she starts her life as an heiress, everyday is filled with excitement, however, everything seems a bit different from what she had imagined them to be.,,

I dag har været en total chill dag! Virkelig dejlig dag. Har faktisk intet lavet. Jeg har kun lige skrevet lidt med Kathrine, og Mia Malene, spillet lidt Trivialpersude (staaves? O_o) med Patrick og Mikkel (- JEG VANDT!!! JEG ER DEN BEDSTE! JEG VANDT!!! .. Mindre detajle var at jeg havde de nemme spørgsmål, og de havde de svære ^^” hæhæ), set lidt Romantic Princess, og ellers bare slappet af. Altså alt i alt, en nem afspallet dag. Her til aften så jeg selvfølgelig også lige Fangerne på fortet, og jeg kan kun sige at jeg er lykkelig over at klamme Sydney Lee’s hold fik total smadder. Fuck nogle dolls… De var ikke for smarte ^^”

Jeg vil se noget mere Romantic Princess (besaaaat), eller også vil jeg gå op og sidde lidt med Patrick, Mikkel og Christine. Kan ikke bestemme mig. Det kan også være at jeg burde gå i seng allerede. Vi skal virkelig tidelig op i morgen og til min farmors 75 års fødselsdag.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.