Dette er min første blog i 100 år! Gud hvor har jeg altså savnet det! Ö men jeg har været for dårlig til at skrive. Har været rigtig syg siden søndag. De sidste to dage har jeg været i skole, men jeg føler mig overhovedet ikke rask endnu. Jeg er svækket bare ved at gå den halve km (hvis ikke mindre) der er fra skolen og ned til kennedy arkaden. Og en hel skoledag er næsten ved at tage livet af mig. Og i dag har jeg endda været på arbejde. Jeg nåede heldigvis at få mig en lur inden jeg skulle af sted. Heldigvis. For jeg har det godt nok som om jeg har feber nu, og jeg tør ikke tænke på hvordan det ville have været hvis jeg ikke havde fået sovet lidt. Hmm…

Fedt at jeg endelig får blogget, og det så bare er ren ynk, og brok (Sådan kender vi jo Simone bedst ^^”) hehe… Ej… Lige nu er jeg på vej hjem fra arbejde i bus. Når jeg kommer hjem er jeg nødt til at læse op på psykologi, og så skal jeg bare i seng. Eller jeg skal nok først lige ind på Diablo, og give min bror et unikt spiked-shield, jeg har fundet *nørde nørde*. Hvilket minde mig om at jeg har købt mig fattig i går ^^” Har købt The Sims 3, da jeg er træt af kun at have demoversionen. Så har jeg bestilt The Sims 3 – Rejse feber, som snart udkommer, og sidst men ikke mindst har jeg bestilt Diablo III. Man ved ikke hvornår det udkommer men jeg glæder mig! Det er en ting der er sikkert! Min storebror har også bestilt det, så den dag vi modtager det, regner jeg med at vi måske skal være sammen, og game for sygt XD maha!

Nå. Så er klokken lidt over halv 10. Jeg har fået lidt at spise, og er på vej til at rede min seng op, så jeg kan ligge mig og læse lidt psykologi. Jeg orker næsten ikke. Men jeg er nødt til det. Mine øjne føles bare så tunge ^^” SÅ en ting er sikkert… Ikke mere computer for i aften!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.