Det har ikke været en begivenrig dag i dag. Har ikke foretaget mig andet end at være i skole, hjælpe lidt herhjemme, og læst op på nogle af de forskellige ting jeg er kommet bag ud med i løbet af den uge jeg var syg. Så det har i det hele taget været en stille og rolig dag.

I morgen skal jeg først møde klokken 10:15, så jeg har lige sat “The Fountain” på. Det er en film resten af mit mediefagshold så da jeg var syg. Jeg lånte den af vores lære i dag, så jeg kan få den set. Håber den er god ^^” tror bare ikke at det er min genre. Men nu får vi at se. Jeg har fået afvide at den skulle være ret god. Trice sagde at hun var ved at græde på et tidspunkt her i, så det kan være at jeg også får tømt tårekanalerne. Har jeg nu ikke brug for. Gjorde jeg vidst rigeligt da jeg så Koizora :’D Haha!

I morgen skal jeg ud og spise frokost med Mikkel. Det bliver rart ^__^ Det er lang tid siden at vi har været ude at spise. Det er bare lidt ærgeligt at jeg skal til møde i føtex senere om eftermiddagen, og han på arbejde. Men sådan går det jo. Det bliver hyggeligt alligevel…

Det blev endnu en kort blog, men jeg vil til at se filmen :’D

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.