Så er jeg tilbage. Men jeg har ikke mega lyst til at skrive blog. Jeg har spillet lidt sims i dag, og derfor vil jeg nu efterlinge Mia Malene lidt, og smide min lille “historie” med min sim karakter ind.


Først vil jeg præsentere dig for Koji Suzuki


Koji er en enlig japansk kvinde. Hun er fascineret af krops udsmykning ( i form af tatoveringer), og går i det hele taget meget op i hendes krop. Dette afspejler sig i hendes interresse for atletik.


Endnu et lille præsentationsbillede af Koji Suzuki.


Eftersom jeg er doven, har jeg downloadet et “hjem” her på nettet, som jeg gavmildt gav til Koji. Det er meget lille, men der er plads nok til hende, og hvis hun engang får stiftet familie, kan det nemt udvides. Hvis pengene altså nogensinde kommer til at række…


På nederste etage er køkkenet, og toilettet. Det kan vel ses at Koji ikke rigtig har penge nok til at udfylde det lille hus med møbler…


På øverste etage har vi en seng, og et badeværelse mere…


Der kom dog hurtigt en dobbelt seng ovenpå, da Koji fik penge nok… Og hendes chef hr. Sekemoto, med hjem i seng…


Forholdet med Sekemoto blev hurtigt til en romance… Hvordan vil dette mon gå, nu hvor de arbejder sammen, og Sekemoto oven i købet er Kojis chef?

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.