Udmærket projektarbejde i dag ;D

Jeg ligger lige og ser Family guy med min bøf, men jeg tænkte lige at jeg ville smide et hurtigt lille indlæg. Jeg fik bestilt understående ting i går, og glæder mig da til at teste mine små gratis ting :) …

I dag har dagen stået på skolearbejde. Vi er igang med en lille konkurence på skolen… Indtil videre ser vores hjemmeside således ud…

Tror slut resultatet bliver udemærket :) Jeg håber vi opfylder kravene… Og det kunne da være fedt hvis vi kunne komme i en top 3. Det er bare lidt svært at lave noget super fedt, når sidens keyword skal være ‘brugervenlighed’… MEN som sagt… Nu ser vi :)

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.