Mangler bare lige det sidste på mit engelsk resumé til min SSO, og så er det ellers overstået. Gudske tak og lov! SSO, har været et nederen forløb. Rart nok at vi ikke har skulle møde op i skolen osv. Og dog… Syntes man har været under et ret stort pres med den her opgave. Den tæller jo som en eksamen i et fag man har taget på B-niveau… Nu kan jeg bare håbe og ønske at jeg får en udemærket karakter for min opgave ^_^

Nu siger mange at jeg skal være glad, for jeg kan jo slappe af når jeg har afleveret opgaven i morgen (teknisk set i dag, nu hvor klokken er over 00:00, men ja) klokken 12, men det syntes jeg bare ikke er helt rigtigt. Efter jeg har afleveret opgaven i morgen klokken 12, skal jeg ind og hente en gave (hvis jeg kan finde det helt rigtige), derefter skal jeg til et møde på arbejdet, ikke nok med det skal jeg besøge en veninde om aften til noget julehygge (hvilket også bliver super hyggeligt, og som jeg glæder mig til), men det bliver samtidig herre stressende at skulle farer fra den ene ende af byen, til den anden ende, for blot at skulle tilbage i den anden ende af byen igen… Men det er der jo ikke noget at gøre ved. Heldigvis vil John gerne køre mig hjem ved 22-tiden, mandag aften, så der skal jeg ikke kæmpe for at finde ud af alt muligt med busser.

Tirsdag holder vi så juleafslutning på skolen. Det er sgu’ spild af tid sådan noget XD Men det bliver nu meget hyggeligt at få sagt god jul til Kiki og Rasmus. Efter skole skal jeg så lige ordne lidt småting inde i byen (og evt. finde den gave, hvis jeg ikke finder den mandag). Om eftermiddagen skal jeg på arbejde; heldigvis kun til 20.15. Skal så lige finde et tog op til Nicki… Og derefter kan jeg så chille, for så bliver jeg oppe ved Nicki til onsdag eftermiddag ^_^ … Og det siger så lidt sig selv hvad jeg skal om torsdagen…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.