Jeg skulle have være blevet hjemme ved Nicki i morges. Jeg sidder bare og putter mig ind til den trøje jeg har lånt af Nicki. Det er en herlig hættetrøje som er 3 numre for store eller sådan noget ^^, Jeg elsker den! Ved ikke præcis hvad det er der er så dejlig ved den. Måske fordi den er enorm, varm, og tror bestemt også at det har noget at gøre med at det er Nickis ^^” … Årk hvor ville jeg bare gerne blive liggende der hjemme hos ham i morges. Jeg kunne slet ikke komme op i morges. Hørte ikke engang da Nickis alarm ringede (min egen mobil var gået tør for strøm, så vi havde sat hans til at være alarmen), men det tror jeg så måske godt kunne være lidt pga. jeg er vant til at vågne til ‘One missed call’ ringetonen, og ikke til en lidt mindre skinger melodi… Men som sagt… Jeg skulle være blevet hos ham. Her er koldt på skolen, og jeg er træt, og er egentlig ikke i humør til at være omkring så mange mennesker, som man jo logisk nok er i skolen. Jeg har ikke engang fået min morgen kaffe! (fordi jeg ikke kunne komme op i morges, så jeg var nødt til at stå direkte op, hoppe i tøjet, og haste til toget). Jeg bliver nok nødt til at købe noget kaffe i kantinen i pausen.

Jeg har egentlig ikke ret til at brokke mig XD Ej jeg brokker heller ikke. Jeg klynker, fordi jeg har lyst til at ligge og putte hjemme i Nickis dejlig varme lejlighed. Men pointen er at jeg faktisk kun har 3 skoletimer i dag, hvor af 2 af dem er mediefagstimer, som jeg har nu, og som nogen måske har bemærket (siden jeg har tid til at skrive blog), laver vi ikke så meget. Men lige nu snakker vi faktisk om et emne vi skal have det næste stykke tid, og jeg tror faktisk måske at det bliver asiatiske film, eller syd koreanske film! Det håber jeg virkelig! Men det kommer jo nok til afstemning, og så ved jeg ikke. Vi har lige siddet og snakket om ‘Oldboy’, som er en koreansk film. Men det var kun mig om min lærer der kunne snakke med ^^” Utroligt at der ikke er nogen der kender den. Det er en ret fed film. Fantastisk film sådan visuelt… Nå nu røg jeg lidt af sporet. Jeg har de 3 skoletimer, og så har jeg en orinteringstime om et størrer projekt vi skal skrive om. Og så skal jeg sådan set ikke noget før jeg skal på arbejde klokken 15:45.

Nå… Nu skal jeg skifte lokale så jeg kan have den sidste time, som så er dansk. Det skal bare overståes. Men det skal sgu’ nok gå hurtigt, det er trods alt kun én time…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.