I dag havde vi første dag på den kirurgiske afdeling. Som vanligt, anede de ikke, at vi kom – men det havde vi bestemt heller ikke regnet med. Vi var lidt spændt på hvordan de vi ville tage imod os på afdelingen, da vi på de øvrige afdelinger, har været mødt, af personale der har været en smule skræmte (eller sådan har det i hvert fald føltes), over vores tilstedeværelse. Første håndsindtrykket af afdelingen? Kaos!

Vi blev mødt med smil, da vi ankom til afdelingen. Dette er første gang dette er hændt. Vi præsenterede os, og spurgte om, hvor vi kunne klæde om. En sød sygeplejerskestuderende (på andet år, fortalte hun os), viste os hen til et kontor lig det, som vi klædte om i, på børneafdelingen. Da vi kom ud fra kontoret i vores uniformer, og satte os hen til personalets placering, brød noget nær kaos ud. I forvejen var der omkring 5 faste sygeplejersker på afdelingen, 2-3 sygeplejerskelærer, og 8-10 sygeplejerskestuderende (vi kan kende dem på uniformerne efterhånden), men pludselig kom marcherende ind, yderligere omkring 20 sygeplejerskestuderende. Det er noget af en bemanding må man sige! Og lettere kaotisk føltes det altså, på ens første dag.

Vi fik forklaret, at de første 8-10 sygeplejerskestuderende var andet års studerende, og, at de faktisk var på vej op til deres eksamen. De 20 nytilkomne sygeplejersker, var fra et andet universitet, og havde deres første dag på afdelingen i dag.

Det blev en ret stille og rolig dag, og selvom vi ikke har fået den helt store introduktion til noget som helst (hvilket vi jo heller ikke har fået de andre gange), føler vi, at det nok skal blive en rigtig fin, sidste afdeling, at opleve. Vi er i hvert fald blevet mødt med positivitet, og har sendt en hel masse smil, og åbenhed tilbage i samme retning, og håber samarbejdet, kommer til at fungerer rigtig godt. Vi har allerede fået, af vide, at i morgen bliver en travl dag – for i morgen (og fredag) er det operationsdag!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.