Wow mit værelse er det rene kaos lige nu O_O Jeg er stadig igang med at pakke mine ting ned i kasser, og det forgår nogenlunde på denne måde: 1. Smide alt ud på gulvet 2. Sortere hvad der skal smides ud, hvad der er måske, og hvad der skal pakkes ned 3. Pakke ting ned 4. smide ting ud 5. Glemme om måskerne 6. Smide nyt lort ud på gulvet… Så det vi kan konkludere er at mit værelse hobes op af ‘måske’ lort XD … MEN jeg vil så også lige indskyde at jeg rent faktisk har fået pakket 5 kasser nu (hvor af, ca. 1½ kasse er fyldt med sko ^^”). Her til aften fik jeg også pakket det meste af mit tøj ned. Der er selvfølgelig en stadig en hel massei skabet, men det er det jeg skal bruge i løbet af de 2-3 uger der er til at jeg flytter. Fik også smidt en lille smule i noget poseværk, som ender hos Rødekors med mindre Rebecca eller min mor vil have noget af det. Tror jeg nu næppe.

Fik også lige pakket min taske til i morgen, hvor jeg tager til Sønderborg. Har virkelig prøvet at begrænse mig denne gang. Jeg skal jo kun knap være dernede i 2-3 dage. Jeg hader bare sådan at komme afsted, og så opdage at der er noget man mangler, så jeg tager altid lidt for meget med. Tror dog at jeg har behersket mig så meget denne gang, at jeg ikke ligner en kæmpe idiot når jeg når frem XD Haha… Selmas familie plejer at gøre grin med at jeg pakker for meget. Nu bor hun jo så godt nok ikke hjemme mere, men det stopper jo ikke hende i at grine af mig >.<” Haha! … Glæder mig sgu’ til at se hende Ö Har virkelig savnet hende! Jeg er så ked af, at vi har været så dårlige til at holde kontakten det sidste årstid. Engang var vi så gode til at huske at skrive til hinanden. Jeg ved knap noget om hvad hun har gået og fortaget sig det sidste årstid. Sådan går det jo nok desværrer bare ofte med venskaber hvor der er lang afstand imellem de ‘indblandet’ personer.

Det bliver hårdt… Altså en Weekend uden Nicki… Jeg tror det bliver den første weekend uden ham siden vi begyndte at komme sammen O_o Eller ihvertfald noget i den genre. Kan ikke huske en weekend vi ikke har været sammen. Hmm… Kan allerede mærke at jeg virkelig kommer til at savne ham. Savner ham allerede. Men det er sikkert meget sundt med et pusterum, eller hvad det nu skal kaldes XD … Ville ønske jeg kunne slæbe ham med til Sønderborg, men han skal desværrer arbejde. Det kunne ellers være så fint. En Selma-Nicki combo. Sammen med 2 af dem jeg holder aller mest af på samme tid. Kunne være fedt ^_^

Er begyndt at hører to bands på det sidste. Det ene kendte jeg lidt i forvejen, det andet er helt nyt for mig. De hedder Sirenia og Xandria. Det var Sirenia jeg kendte lidt i forvejen. Men nu har jeg siddet og lyttet til begge bands hele aften, og er faktisk blevet ret så fanget af dem. De er lidt i genre med Within Temptation, bare lidt blidere. Jeg syntes nu stadig ikke at de kan hamle op med Within Temptation, men det gør dem jo ikke ufede. Jeg er specielt ret vild med Sirenia – The Other Side og Xandria – Save My Life. Det er begge hvad jeg vil kalde ret smukke sange. Begge bands har også lavet andre rigtig smukke og gode numre ^_^ Ellers ville de jo så godt nok heller ikke være nævneværdige. Men det er de ihvertfald.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.