Så er det søndag. Jeg opholder mig nu for 5 time i dag, i et tog. Eller rettere et tredje tog. Jeg har været hos Selma i denne weekend, og er lige nu på vej op til Nicki. Jeg er ca. oppe hos Nicki om en time. Dvs. at når dagen i dag, kommer til sin slutning, har jeg tilbragt ca. 6 timer, ved at sidde og blive transporteret fra den ene ende af landet til den anden. Jeg kan heldigvis godt lide at kører i tog, og jeg møder altid nogle skæve eksistenser. En fremmed er en ven du endnu ikke har mødt… I dag har jeg kørt i tog fra Sønderborg til Middelfart med to punkere jeg kom i snak med. De vi var rigtig sjove. I Middelfart skulle den ene ikke videre, men det skulle den anden, og tilfældigvis havde vi pladser ved siden af hinanden helt til Århus. Vi snakkede hovedsageligt om musik, piercinger, tøj osv. Han var noget af en skæv eksisten, og jeg fik aldrig afvide hvad han hed, men flink var han. Jeg kan godt lide at møde nye mennesker. Jeg kan også godt lide at møde nye mennesker, som der ikke nødvendigvis nogensinde vil være en viderer kontakt med. Denne lille punker kommer jeg ihvertfald nok aldrig til at se igen, men han gav mig et kort til den piercer der havde piercet ham (han er selv i lærer hos selv samme piercer). Hans piercinger var rigtig flot lavet, så det kunne være man skulle tage til Århus og få lavet en tungepiercing? Arh dog ikke, jeg tror der er lige så dygtige piercerer i Aalborg…

Men selv om jeg elsker at kørerr i tog, fordi det er så problemfrit, og afslappende bare at sidde og stirrer ud i luften/lytte til musik/sove/spille computer/se film/osv. glæder jeg mig virkelig til at nå op til Nicki. Jeg har virkelig savnet ham helt vildt i denne weekend. Det har været rigtig dejligt at være nede ved Selma, og jeg har virkelig også haft savnet hende, men nu kan jeg mærke at jeg trænger til min daglige dosis Nicki. Men nu kommer jeg så sikkert til at savne Selma (og Lars og Jones som hun bor med, og som jeg nu har lært en smule bedre at kende, og har fundet ud af er hammer hyggelige). Nogen gange ville jeg virkelig ønske at min vennekreds var lidt mindre spredt >.<” kunne virkelig være praktisk. Især fordi jeg ikke får råd til at rejse ned og besøge Selma når jeg flytter :( Jeg får også kun lige knap råd til at besøge Nicki. De har været så frække at sætte det klippekort jeg bruger op fra 290 kr til 295 kr. Det lyder måske ikke af meget. Men taget i betragtning af at det klippekort kun gælder til 5 turer, og jeg derfor af og til bruger over et kort om måneden, er jeg rimelig meget på røven. Men nu hvor jeg får min lejlighed i Aalborg, regner jeg også med at Nicki tager toget ind til mig engang imellem. ^_^ Eller det er ikke noget jeg håber.. Det er han nødt til XD ellers kan det ikke hænge sammen.. Ellers må han betale min husleje! haha XD

Det var rigtig hyggeligt hos Selma i weekenden. Vi fejrede hendes fødselsdag her i går aftes. Hun havde købt sprut for 2000 kr, til festen, og da festen toppede på antal personer, tror jeg at vi var 30 mennesker… Det vil sige at der virkelig var fantastisk meget sprut XD Der var også nogen der blev godt fulde, men ingen som gik kold. Hmm Faktisk var det i det hele taget en meget afslappet fest i forhold til dem jeg er vant til at komme til her oppe i Nordjylland. Hen imod aften sad jeg bare og ævlede med Jones om div. horror film. Det var rigtig hyggeligt. Og så syntes jeg også lige det er nævneværdigt at Jones og jeg blev enige om at Tuttens (det sted festen blev holdt) lille sofa, virkelig er super god at have placeret sit korpus i! Damn, den sofa var behagelig XD
Men… Selma og jeg kom ikke videre i byen, som vi ellers altid plejer… Lur mig om hun ikke er blevet kærestekedelig? ;D Haha… Ej… Det var faktisk lidt synd for Selma, for hun var rigtig træt i går. Tror det var fordi hun havde stresset lidt over festen. Men sådan går det jo. Så må hun tage revanche når hun skal op til mig og fejre min 19 års fødselsdag.

Nu vil jeg bare glæde mig til at nå op til Nicki, og putte ^_^ Vi har aftalt at hygge i aften (som altid XD haha). Vi skal have ulækker mad (=grillmad), og se asiatiske horrorfilm! Jeg tror måske vi skal se ‘Uninvited’, eller prøve at finde ‘A tale of two sisters’. ‘A tale of two sisters’ er desværre bare ikke på Asian-horror-movies mere. Nå det må man jo lige tage til den tid. Fred med folket!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.