Vores indlæg her på bloggen har hidtil manglet billeder, grundet dårlig internetforbindelse. Vi tog dog til Lakeside for, at få noget andet mad end det vi får ved vores søde værtsfamilie (aka. ris og karry, morgen, middag og aften), og for at komme os ovenpå i går, få snakket tingene igennem, og klaret hovederne – hvilket betød, at vi også kunne komme på noget wifi, der er lidt bedre end det, vi ellers er vant til hernede. Vi uploadede derfor lidt billeder, til et par af blogindlæggene – det var simpelthen ikke muligt at nå dem alle sammen, da det tager umenneskelige tider at uploade bare ét billede.

Der er nu kommet billeder til understøtning af teksten, i følgende blogindlæg (klik på navnet, for at komme direkte til indlægget):

 

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(1) Comment

  1. Far says:

    Håber I begge har det OK i dag, efter jeres barske møde med en noget anderledes kultur i går. Spændende med de flotte fotos til at understøtte. Jeg kan se at hospitalet I er på er ret flot og moderne (på DR K i søndags så jeg et program hvor et par globetrotter gik gennem junglen fra Indien ind i Nepal, og ca. 160 km fra Pokhara havde et uheld i en bil, så de endte på et noget mere simpel klinik. Der var åbenbart røntgen, men med et kompliceret brud på en arm, måtte manden rejse tilbage til UK for at få det udbedret. Det så meget, meget primitivt ud på deres sygestue.) Masser af kærlige tanker fra os herhjemme. Knus ;o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.