Så er vi ankommet til Berlin – og som altid, elsker jeg allerede byen! Berlin er simpelthen en fantastisk afslappende by, med et pulserende natteliv. Dejlige restauranter, og spændene bygninger!

Vi har allerede fået super lækker mad! Jeg har fået Vietnamesisk mad her til aften. På en restaurant kaldet “Goodmorning Vietnam”. Det er første gang at jeg prøver vietnamesisk cusine, men hold da op! Det er ikke sidste!

467

Vi bor super centralt! Faktisk lige ved siden af tv-tårnet nærmest. Det er lækkert ^_^ Så er der ikke langt ind til byen i morgen, når vi skal shoppe lidt, og ellers bare nyde byens gang. Dvs. drikke en masse kaffe på en hyggelig café eller to.

465

466

Jeg føler mig SÅ heldig, over at kunne få lov at tilbringe knap 5 dage, i den her super skønne by!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(4) Comments

 1. Lyder som om du har det super! Må resten af ferien blive lige så herlig og må de gode tilbud på din vej sig ligge.

  1. admin says:

   Hahaha :D Tusind tak min sødeste Høgh <3
   Jeg håber også der ligger nogle gode tilbud på min vej ;) Kunne godt bruge et par strikketrøjer til vinteren og noget hårfarve ;)

 2. Vietnamesisk mad er noget af det mest fantastiske!

  Berlin er så fantastisk en by! Er selv helt forelsket i byens “Laid back” indstilling til tingene, sammen med deres hurtige tempo :D

  Håber I nyder det til det fulde! Fortsat god tur ♥

  1. admin says:

   Tusind tak! :D
   Vi nyder det virkelig! Det er en helt fantastisk tur ^_^ Men det er godt at vi ikke skal være hernede i mere end 5 dage, da jeg ellers ville blive meget fattig ^^”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.