Jeg skal til Østrig

Jeg tager til Østrig i aften :’D … Men jeg ved faktisk ikke helt om jeg skal grine eller græde ^^” haha… Selvfølgelig glæder jeg mig til at komme op til et super skisportssted, hvor Rebecca og jeg kan gå amok på ski… Men det bliver også hårdt at skulle undvære Nicki så længe. Jeg er væk fra i dag, til søndag i næste uge. Det er lang tid at skulle undværer sin kæreste, når man har vænnet sig til at være sammen med ham konstant. Jeg er normalt ikke typen der savner folk når jeg kun er afsted i 10 dage, men det må jeg indrømme at jeg nok kommer til denne gang. Selvfølgelig kommer jeg til det. Jeg var ved at dø da jeg ikke var sammen med ham i den weekend jeg var i Sønderborg XD … Yea I know… Jeg er forblændet af kærlighed osv haha…

Men… Selv om jeg tager til Østrig regner jeg med at kunne skrive lidt blog i løbet af ugen, da der gerne skulle være internet oppe i hytten. Det er dog ikke sikkert at jeg får plads til at pakke computeren, eller får lov til at tage den med for den sags skyld. Ellers må jeg bare forsøge at smule den med mig XD Haha… Hvor ømt er det ikke lige at jeg er så hammer afhængig af at have en computer?! … Men seriøst… Jeg kunne slå 2 fluer med ét smæk dér. Jeg kunne skrive blog, + være gratis i kontakt med Nicki, i stedet for at skulle bruge millioner af kroner på at smse/ringe. Erko… Computer med på skiferie = god ting.

Jeg vil skynde mig at smutte igen, så jeg kan følge lidt med i psykologitimen som lige er startet ^_^ …

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.