I dag oplevede jeg det 3 trafikuheld ske lige for næsen af mig denne vinter. Det var en kvinde der gled ud af et sving, og endte ude i en snebanke. Jeg kørte med min mor i bilen lige bagved. Vi var hurtige til at holde ind, og løb hen til kvindens bil. På vejen derhen farede div. førstehjælps regler igennem hovedet på mig. Heldigvis kom det ikke så vidt at jeg havde brug for det. Kvinden var ikke kommet noget til. Hun havde heller ikke kørt ret hurtigt, men det havde været vildt glat i svinget. Men hun var meget forkrækket. Hun havde et barn bag i bilen, så det spiller nok også en vigtig faktor i hvorfor hun var så ked af det. Stakkel. Men heldigvis var der da som sagt intet sket, og hun slap med forskrækkelsen.

Jeg sov over mig i morges. Men jeg nåede i skole til tiden… Eller… Det viste sig så at de 2 første timer var aflyst. Det var sygt nederen, da jeg jo så havde taget i skole så tidligt til ingen verdens nytte. Heldigvis var Patrick hjemme (min bror), så Rasmus og jeg gik lige der forbi og satte os til klokken 10 hvor vi skulle tilbage på skolen, men det var meget rart lige at få noget at spise og sådan. Wow jeg har bare grovædt i dag for øvrigt. Jeg plejer aldrig at spise morgenmad, men tror jeg spiste 4 knækbrød i morges, og der ved 10 tiden spiste jeg så en toast… Og lige nu er jeg nærmest ved at dø af sult X_X … Hvilket minder mig om… At ‘Super Size Me’ virker ikke på mig… Jeg fik fucking lyst til Macmad da jeg så den i timen i dag XD … Det kunne de andre ikke forstå. Jeg har stadig lyst til Macmad, eller i det mindste bare noget mad i det hele taget.

Lige nu er jeg på vej til Hjørring i toget. Disse togture er ret så praktiske, da jeg så kan få skrevet blog osv. i mens… Starten af turen var ret ubehagelig til at starte med, da jeg sad ved siden af en lidt stor fyr, som åbenbart mente han havde ret til 1,5 plads. Selv hans taske formåede han at få smidt over under mine fødder. Til sidst begyndte jeg at skubbe lidt til ham med albuen hver gang jeg bevægede mig, og skruede op for min musik (Godsmack – I fucking hate you), så det muligvis ville generer ham (og desværrer nok også de andre passagere i toget). Og det hjalp. Han rykkede til siden, og her ved sidste stop skulle han så af.

Jeg er hos Nicki nu, og vil derfor stoppe ^_^ *at kaste krydderbolle ind i munden*… Hov hurtigt indskydelse… Jeg er næsten færdig med opdateringen af min profil, til når jeg fylder 19 år :’D

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.