Så er det den første dag i Østrig. Vi kørte i går klokken 18:30, og kørte så nonstop til vi ankom til Østrig i dag klokken 08:00. Vi fik smidt vores ting op i lejligheden vi har lejet, og klædte så om til skitøj. Jeg var godt nok smadret. Havde ikke sovet ret godt i bilen, og var vågnet 100 gange. Her den sidste times tid inden vi ankom til Østrig havde jeg dog sovet ret tungt, og vågnede da også savlende XD haha! Charmerende. Folk der kender mig ved måske at jeg ikke er så vild med savl/spyt, og det er altså inklusiv mit eget ^^”… We are drifting away from the point… Vi klædte om til skitøj, og gik ned og lejede ski, hjelme, og skistave. Jeg plejer altid at bruge størrelse 36 i skistøvler, så det lejede jeg også denne gang. Den føltes også til at sidde godt, men efter vi kom op på bjerget, kunne jeg pludselig mærke hvordan blodtilførelsen til mine tæer stoppede når jeg stod på ski XD Det skal lige siges at det er meget svært at stå på ski, hvis man pludselig ikke kan føle sine tæer. Oven i det, gik resten af mine fødder i total krampe. Det var helt latterligt. Men jeg klarede mig da i nogle timer på løjperne. Tog dog hjem igen omkring klokken 14:30, så jeg kunne komme ned og få byttet mine støvler. Det viste sig så at jeg skulle bruge et halvt nummer størrer. Nu har jeg så en størrelse 36½ i skistøvler, og så er jeg klar til at stå på ski hele i morgen.

Alt i alt har det været en ret god første dag på vores skiferie, udover jeg har været lidt groggy fordi jeg har været så overdrevet træt, og at jeg har savnet Nicki så meget at det næsten gør helt ondt. Fik en rigtig sød mail fra ham i dag så han gjorde lige dagen 10x bedre! :’) … Lige nu sidder jeg med hans sweatshirt på, som jeg nakkede med på turen, og tænker bare på ham “/ … Hmm… Jeg må heller slutte bloggen inden jeg bliver for kæreste-kedelig at hører på XD haha!

I aften tror jeg at jeg vil se en film, eller sådan noget. Lånte lige en masse gysere af Nicki som jeg måtte tage med. En ting er sikkert… Jeg vil nogenlunde tidligt i seng ^^” Er hammer træt! … Nå jeg må nok gå over og være lidt social med familien.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.