I dag er det Simones fødselsdag! Hurra, hurra, hurraaaa!!!
Jeg vil gerne ligge ud med at sige at snestormen ikke skyldes mig. Jeg har været mere end hvad man kan kalde sød og artig. Jeg har simpelthen været dejlig XD Haha! Ej men ser I… Det er fordi vejrgudenvirkelig elsker mig… Ja… Det lyder måske langt ude, men det er simpelthen fordi Vor køre vejrgud syntes jeg skulle være sneet inde hos min køre Nicki. Nemlig. Jeg er sikker på at det er derfor det sneede… Og jeg må sige tak vejrgud! Tusind tak! Jeg har haft en helt fantastisk dag. Det hele startede med at jeg vågnede omkring klokken 09:00 hos Nicki. Vi lå bare og slappede af og snakkede, for jeg skulle først møde i skole klokken 12:30. Så kom gaverne. Årh alle de mange fantastiske gaver! Og ja… Skønt jeg kun fik gaver af Nickis forældre og Nicki, så var der mange gaver. Og det var gode gaver. Faktisk vil jeg lige lave en lille liste over de dejlige gaver jeg fik:
– Gavekort til matas på 250 kr
– Gavekort til H&M på 200 kr
– L:Change the world
– Alice Nine – Tsubasa
– Alice Nine – Akatsuki
– Goth af Otsuichi (tegnet af Kendi Oiwa)
– Zoo af Otsuichi
– Freezer/Freez me

Ja! Jeg er mig forkælet! Jeg er også bare super glad for alle gaverne! Men det er altså ikke det eneste gode ved i dag. Jeg har i det hele taget på alle tænklige måder haft en fantastisk dag. Klokken 11:00 da morgenmaden var spist og pakkerne pakket op, tog vi i H&M for at købe en trøje jeg virkelig havde ønsket mig. Vi fandt den :D og den var hammer, hammer flot! Så den blev gavekortet blandt andet brugt på. Jeg fik også købt nogle armbånd, bukser, en taske og en trøje mere. Det var vildt lækkert at finde så mange gode ting til næsten ingen penge – og halleluja for gavekortet, som betalte en hel del af tøjet! ;D haha! Det eneste jeg ærger mig over fra da vi var ude og shoppe, er at jeg fandt et par super fede busker, men fordi de kostede 500 Kr ville jeg ikke engang prøve dem. Jeg skulle virkelig have prøvet dem. Det kunne jo være jeg fik lidt penge i fødselsdagsgave som jeg kunne bruge på dem? Hmm.. De var virkelig, virkelig fede… Meget specielle at kigge på. Nå ja… Men det har ihvertfald ikke ødelagt dagen ^_^.

Da vi havde shoppet tog vi ind og købte noget mad, og så tog vi hjem til Nicki og spiste. Jeg måtte dog på daværende tidspunkt indse at jeg hverken kunne komme i skole eller arbejde pga. sne stormen. Togene og busserne kørte ikke. Men igen… Det var jeg kun lidt glad for ^_^ For det gjorde bare at jeg kunne tilbrine i dag sammen med Nicki. Det var dejlgt at fejre min fødselsdag med ham. Resten af dagen hyggede vi bare, så noget film, spillede noget Naruto, og her til aften har vi så været ude og gå i sneen. Det var mega hyggeligt :D Vi blev bare hammer kolde >.> (Måske fordi vi lå i parken, i den dybe sne og kiggede op på himlen og nød den helt utrolige stilhed. Det var mere end fantastisk). Lige nu sidder Nicki og laver en ønskeliste som jeg har bedt ham om, og jeg sidder og ser lidt Blade samtidig med at jeg skriver blog… Og nu tror jeg at jeg vil slutte, og nyde resten af min fødselsdag med Nicki :D

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.