Julegaverne 2013

Jeg har fået fantastiske julegaver denne jul – og der har ikke været én eneste som skulle byttes! Og der var uendeligt meget at slæbe hjem ude fra min mor, fordi jeg havde fået så mange store og tunge ting.

604

01 // Underlag med broderingen “Largo” på siden. 02 // Ridebukser. 03 // Ridestrømper. 04 // The sims 3 – ind i fremtiden. 05 // Masser af gavekort til H&M. 06 // Tassimo kaffemaskine med 16 kapsler. 07 // Revlon Nutri color creme i farven #513. 08 // Pip studio skåle, og tallerkener.

Derudover har jeg fået rejse, og en smuk lampe fra Ikea… Så man kan kun sige, at jeg har fået nogle fuldstændig fantastiske gaver igen i år… Jeg håber ikke at jeg har misset nogle af mine dejlige gaver ^^” Jeg fik så mange, at en enkelt eller to godt kan være blevet glemt på listen.

Har I fået nogle dejlige gaver denne juleaften? Og har I givet nogle gode gaver?

Jeg er med i Decemberlegen, som du kan læse om her

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

8 thoughts on “Julegaverne 2013

  1. Jeg blander det hele :D
   Jeg blander også lidt forskelligt af motiverne ^_^
   Var også lige inde og se dine gaver :D De er dælme også lækre!

 1. Sikke nogle fine gaver!! :) Ikke én eneste skulle byttes her i år – eller det vil sige jeg mangler stadig at få en enkelt gave fra nogle veninde, så nu må vi se. Men de plejer at være gode til at købe gaver.

  1. Ej hvor dejligt :D
   Jeg er også glad for at der ikke var en eneste her, som skulle byttes. Jeg fik simpelthen sådan nogle fine gaver :D

  1. Tusind tak :D Jeg er også helt vild med dem! Jeg samler på hele sættet – tallerkner, kopper, osv. osv. Der findes virkelig mange fine ting ^_^

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.