I går skrev jeg om, at jeg havde modtaget et lækkert par sneakers – et par Hacker Steet Wear sneakers. I dag skulle de så stå sin test. Mine fødder skulle nemlig overleve at have dem på hele i dag, på trods af at jeg havde en lang dag i skolen. Det gik over alle forventninger! Sålen er super blød og lækker at have på, og de sidder super godt på foden. De var et 1/2 nummer for store til mig – men heldigvis kunne de nemt snørers ind, så de alligevel sad godt på min fod.

784

Bedst af alt! Ingen skavsår eller vabler overhovedet. Ikke engang en antydning. Jeg plejer ellers at have ret sarte fødder, og får næsten altid vabler når jeg går i et par nye sko; men ikke denne gang. Dejligt.

783

Jeg havde dem på til et par joggingbukser (de lidt mere fine af slagsen), og en flot, sort, simpel top. Det passede knald godt sammen, og jeg fik da også høstet et par roser for mine nye sko i skolen. Jeg syntes egentlig designet er meget alsidigt og kan passe til det meste tøj. Jeg er især vild med de små detaljer på siden, som ligner trykknapper, og de fede brede snørebånd.

Kvalitetsmæssigt syntes jeg heller ikke der er noget at komme efter. Det er et par solide sneakers, med en forholdsvis tyk bund, som får mig til at tro på at de kan holde til en del. Stoffet som selve skoen er lavet af, virker ligeledes solidt og slidstærkt.

Jeg er helt sikker på at det bliver en sko jeg kommer til at bruge meget. Jeg syntes personligt både de kan bruges nu, og når vi rigtig rammer sommeren. Jeg prøvede fx. dem sammen med en rød sommerkjole, og et par sorte nylon strømper i går – og det så også super smart ud.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(4) Comments

 1. Dig og dine fine joggingbukser ;)

  1. admin says:

   ‘Amen det er det mest fantastiske i verden! :D

 2. Lækkert – det er så skønt med et par sko, der ikke skaver! Jeg køber nogle gange mine i 38, selvom jeg er en 37, bare for at slippe for at til og så snørre dem lidt tættere (;

  – Anne

  1. admin says:

   Jamen de var virkelig også rare at have på :D Men de var noget store, så det er godt at man kan snøre dem ind så de sidder godt ^_^ Jeg bruger normalt også lige fra str. 35 til 37, alt efter skoens model XD

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.