Okay, ser man på det her fra morgenstunden af, så ville det nok være noget man ville kalde en super dag. Jeg kunne slet ikke finde ud af at komme op i morges. Det var simpelthen alt for rart at ligge og putte med Nicki. Jeg kom dog op… 10 minutter får mit tog kørte ^^” så… Jeg lagde mig tilbage i sengen. Jeg nåede dog det næste tog. Og faktisk sidder jeg i toget i dette øjeblik jeg skriver dette. Toget er bare næsten 3 kvarter forsinket. Så jeg kommer ihvertfald meget forsent i skole ^^” Men det er der jo ikke rigtig noget jeg kan gører ved lige nu, imens jeg holder ved en station og venter på at vi kan kører videre. Det eneste der genere mig lidt ved at sidde her og vente er faktisk at døren bag mig er i stykker, så den bliver ved med at lukke og åbne. Det er en meget irriterende lyd, og jeg kan ikke få mig til at skrue så meget op for min musik at jeg ikke kan hører det, for så kan alle andre hører hvad jeg sidder og lytter til, selv om jeg har høretelefoner i XD Og jeg ved hvor irreterende jeg selv syntes det er når folk ikke fatter vi ikke gider hører deres musik.

MEN… Her kommer min pointe. Selv om min morgen ser lidt sort ud, så tror jeg det bliver en fantastisk dag. Der er bare så godt ved i dag. Og nej det er ikke kun pga. mit nytårs forsæt om at være mere positiv at jeg siger det, men også fordi der VIRKELIG er meget godt ved denne mandag morgen. For det første har Nicki og jeg 2 måneders dag i dag. Tiden har bare gået hurtigt. Det er vigtigt for mig at huske hvor glad jeg har været i disse to måneder, og derfor syntes jeg lige at det skulle skrives ned. Der er en helt ny og dejlig ro over mig, selv om mit liv er en smule tubulent lige i øjeblikket. Det er jo ikke hver dag man skal flytte hjemmefra. Men det er nu ikke fordi det skal fejres eller sådan noget XD Syntes jeg også er lige lovlig voldsomt over en 2 månedersdag, men derfor er det en god ting at vi stadig kan holde hinanden ud efter 2 måneder ;D hahaha… Selvfølgelig kan vi det… Jeg føler mig meget heldig over at have fundet en som forstår mig fuldt ud, og som ikke bliver skræmt over de bizarre ting jeg læser/ser, og siger ^_^ Det er sjældent man finder en der er lige så morbid (og somme tider mere morbid) som mig.

Nu kører toget endelig igen. Jeg når nok kun lige ind til frikvarteret, for jeg skal også lige forbi min storebrors lejlighed når jeg kommer ind til byen. Jeg skal lige give ham nogle penge som han skal give til den gamle lejer af den lejlighed jeg skal have. Jeg har nemlig købt det køleskab han havde stående. Hvilket bringer mig frem til den anden gode ting ved i dag. JEG FÅR MIN NØGLE TIL LEJLIGHEDEN I DAG!:’D ! Hvad sker der for at jeg fra i dag af, officielt har adresse i Aalborg, ALENE?! Det er så fedt. Jeg glæder mig til at kunne flytte ind. Ikke at jeg ikke har det godt derhjemme, men det med at få sit eget sted er noget helt specielt, som jeg virkelig har glæder mig til. Det bliver hårdt, og jeg bliver endnu mere fattig hver måned end jeg er nu, men jeg tror bestemt at det bliver det hele værd! Jeg tror også jeg skal et smut ind efter skole og se lejligheden an, nu hvor den er tom, inden jeg tager hjem til Nicki igen. Nøøj, det er så fedt :’D Måske slæber jeg lige Trice, Rasmus og Kiki med derind. De vil sikkert gerne se stedet ^_^ Det bliver for øvrigt også godt at se dem igen. Nu har jeg jo ikke set dem i over en uge nu hvor jeg har været i Østrig.

Den trejde gode ting (ja, der er virkelig meget godt ved i dag) er at det er min fødselsdag i morgen :’) og denne gang glæder jeg mig. Sidste år var jeg meget ængstelig for at fylde 18, men det at fylde 19 kan jeg så sige at jeg ikke tror bliver slemt ^_^ Det bliver bare über fedt! Og jeg er så spændt på at få gaver XD hahaha! Jeg er som et lille barn. Det er helt mærkeligt. Jeg er især spændt på at se hvad Nicki giver mig. Han siger han har købt flere ting. Jeg tror måske at jeg har lidt en idé om hvad det kan være >:} Maha… Men det kan jo være at jeg tager helt fejl. Ihh er så spændt. Min mor har også lige ringet og spurgt om jeg vil gå med til at jeg får en lidt mindre julegave næste gang, og en lidt størrer fødselsdagsgave denne her gang – Det er helt fint med mig ^_^ Hvad mon folk har fundet på til mig? Tror jeg får meget til at flytte hjemmefra med. Det er også super fint. Det har jeg jo brug for ^_^ … Og modsat andre syntes jeg faktisk det er ganske hyggelige gaver at få.

Nu er jeg ved at være inde på den station jeg skal af ved. Nu er den jo også kun 09:10. >.<” Men det er fint. Jeg kommer i det mindste i skole ^__^ … Og hvis vi skal se endnu lysere på ventetiden, har jeg faktisk fået min MP3 afspiller opladet i mens jeg har siddet i toget, så det er jo bare super fint. Så kan jeg hører musik i de 5 minutter det tager at gå over til Patricks lejlighed XD og de 5 minutter det yderligere tager at gå over til skolen fra Patricks lejlighed (Som for øvrigt ligger lige ved siden af min XD). Hvilket minder mig om at jeg i dag vil printe en ansøgning til Aalborg Media college ud. Jeg regner med at starte på Web-integrator uddannelsen i August. Det bliver fedt at kunne lave sin hobby som sin skole arbejde ^_^ Nu må vi bare se om jeg kan blive dygtig nok til at blive web-integrator. Jeg går ihvertfald et forsøg ;D Det bliver bare trist ikke at skulle gå i skole med Rasmus, Kiki og Trice mere :'(

Vi skal forøvrigt snart skrive EP (eksamens opgave) på skolen. Trice har valgt det sygt fedeste emne… Så det har jeg nakket XD haha! Sidst vi lavede en størrer opgave, skrev jeg om Industrialiseringen af Japan. Jeg ved endnu ikke hvor godt det er gået ^^” … Men denne gang vælger jeg at skrive i fagene psykologi og dansk, og mit emne skal være Gyserhistorier/horror (tak for din ENORMT gode idé Trice XD – Jeg er kopiiiiist!! Haha). Det bliver et fedt emne at have om :’D Og Nicki gav mig nogle rigtig gode idéer til en forfatter hvis tekster jeg kunne fokusere på osv… Det skal nok blive spændene.

… Og til sidst vil jeg lige indskyde at jeg først skal måde i morgen (på min fødselsdag) klokken 12:30! :’D

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.