Kæreste børnlille, nu vil jeg fortælle jer historien… Om Nickis dødsangst. Der var engang et kærestepar. De hed Nicki og Simone. Nicki og Simone havde besluttet at bruge deres søndag på at tage i tivoli fordi det kunne de begge rigtig godt lide. De begge betragtede dem selv som nogle rigtige daredevils, og de promoverede derfor stolt hvor modige se hver især var – og alt tegnede derfor til at blive en ganske fantastisk tur. Søndag morgen gryede, og det modige kærestepar vågnede ved lyden af vækkeuret på mobiltelefonen omkring klokken 10:00. De var begge ganske udmattede, skønt de havde sovet i mange timer, og man skulle næsten tro at de havde glemt alt om gårdagens planlægning. Først 10:30 kom vort modige kærestepar for alvor i tanke om deres planer, og dette fik dem endelig ud af sengen. Et morgenmåltid måtte de indtage inden de begav sig afsted på den farlige vandring igennem byen, for at nå til Aalborgs tivoli, Karolinelund. Efter mange strabadser, i form af lange ventetider ved div. vejkryds, nåede kæresteparret endelig frem til tivoliet. Her mødte de en stor trold, som vogtede indgangen (No offense – Men lidt spændingen i historien skal vi vel lige have ;D Faktisk var det en ganske sød og smilende pige der sad, og solgte billetter ^^”). Den enorme trold ville ikke lade kæresteparret passerer uden at betale den 195 guldmønter! Nicki og Simone så rådvildt på hinanden, men besluttede sig for at det ville være alt for farligt at trodse trolden, og betalte derfor hver i sær guldmønterne. Trolden bandt derfor et stykke troldehår (turbånd ^^”) rundt om kæresternes håndled, så den kunne holde styr på hvem der havde betalt, og derfor ikke skulle spises når de forlod parken.

Da kæresteparret endelig befandt sig inde i tivoliets midte, og endnu ikke var blevet spist af nogle trolde åndede de lettet op. De havde overlevet endnu en farlig udfordring. Men vore modige kærestepar havde endnu ikke fået nok af udfordringer og besluttede sig derfor at prøve karruseller. De prøvede dem med loop, dem der kørte i ring, dem med manikingdukker med kussehår (spøgelseshuset), dem med biler, dem der gav kvalme, og ikke mindst dem man selv skulle cykle i. Ingen udfordring var det for det modige par. Men som vi alle ved, så er det de færreste som rent faktiske er helt så modige som de udstiller sig som, og Nickis mod måtte sættes på en prøve. Den modige Simone opfordrede hendes elskede partner til at prøve den frygtindgydende Edderkop, som svingede en rund i luften, på hovedet, og skråt . hurtigere og hurtigere. Nicki måtte synke en klump; Men han havde jo pralet med hans mod, og måtte derfor op i karrusellen.

Få minutter efter sad de i Edderkoppen. Den begyndte roligt at dreje rundt. Simone, som i sandheden ER en modig person, brød ud i en glad latter. Nicki derimod flakkede nervøst blikket frem og tilbage, og det var tydeligt at han bestemt ikke brød sig om den knirkende lyd, som ofte lød fra siderne parret sad på. Edderkoppen begyndte at slynge parret hurtigere og hurtigere rundt, og snart hang de på hovedet, og det var her Nicki måtte vise at modet ikke var helt så stort som han havde givet udtryk for, da han som en lille bange pige skreg: ,,SNAK TIL MIG!”. Simone, som elsker sin kæreste højere end noget andet, forsøgte straks at redde hendes elskede kæreste fra et slagtilfælde ved at spørge ham om hvad han ville have til aftensmad. Nickis stemme knækkede over til et skingert skrig mens han råbte: “KYLLING! KYLLING! KYYYYYLIIIING!!!!”.

Dette var historien om Nickis dødsangst :’D Han er en pivskid! Men det skal siges at 3 gange jeg tvang ham op i Edderkoppen, slappede han noget mere af. Men gud hvor var han bange da han prøvede den første gang ^^” og han har indrømmet at han seriøst frygtede for sit liv… Det er min ynglings karrusel XD Haha! … OG nu hvor jeg er gået igang med en offentlig mobning af ham jeg vil kalde mit livs udkårne, så syntes jeg næsten også at oplevelsen af Frit fald skal deles med mine kære læserer. Da vi var på vej op i Frit fald kunne jeg høre en svag angst i Nickis stemme. Da vi var kommet ned til jorden igen, spurgte kontrolløren ved tårnet, om alle ville prøve igen – Straks pev Nicki med en dirren stemme “Neeej!, mens de små tøser ved siden af os var klar til endnu en tur ;D Haha! Min stakkels bøf må have mistet lidt at sin manddom i dag. Frit fald prøvede vi ikke igen ;D hahahaha!

Ej jeg har haft en fantastisk dag med min skat i Tivoli i dag. Vi har prøvet Bomerangen mange gange. Vi var så heldige at ingen gad i Tivoli i dag, så der var ingen kø ved nogen af tingene på noget tidspunkt. Tiden gik lynhurtigt derinde, og jeg har ikke grinet og moret mig så meget i lang tid! Det ville ikke have været det samme hvis det havde været med nogen anden end min fandens dejlige skat.

I aften skal vi så på Peeking House. Vores ynglings restaurant. Vi skal have buffet :D årh kinesisk mad er bare det bedste! Nicki giver! Jeg er den mest forkælede pige i hele verden! Nu må verden nyde deres søndag, for jeg nyder min i fulde drag. Det er den bedste søndag i mit liv :)

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.